Antalya Adso'nun Yıl Sonu Konseri Büyüledi - Son Dakika
Güncel

Antalya Adso'nun Yıl Sonu Konseri Büyüledi

Antalya Adso\'nun Yıl Sonu Konseri Büyüledi

Adso'nun yıl sonu konseri büyüledi Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), İngiliz ve Rus sanatçıların solist olarak sahneye çıktığı 'Dünya Müzikleri' konseriyle 2015 yılına veda etti.

26.12.2015 15:01

Adso'nun yıl sonu konseri büyüledi

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO), İngiliz ve Rus sanatçıların solist olarak sahneye çıktığı 'Dünya Müzikleri' konseriyle 2015 yılına veda etti.

ADSO Müdürü İbrahim Sezer'in organizasyonuyla hazırlanan konser, Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda gerçekleşti. Şef Patrick Souillot Cressot'un yönettiği konserde, senfoniye uyarlanmış dünya müzikleri seslendirildi. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'na, Antalya Devlet Opera ve Balesi eşlik etti. 'Fındıkkıran' balesinden bölümlerin de sahnelendiği konserde, balerin Laroslova Volkova ile balet Tolga Burçak danslarıyla izleyenleri büyüledi.

İngiliz sanatçı Louis İdiagbonya'nın Michael Jackson şarkıları seslendirdiği konserde, Rus sanatçı Tatsiana Siniahrybava da senfoni orkestrası eşliğinde senfoni müziği ile harmanlanmış neşeli pop ve caz şarkıları yorumladı. Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin opera sanatçıları Burcu Hancı (Soprano), Devrim Demirel (Tenor), Yunus Bilge Karay (Tenor), Kara Orkun Devecioğlu (Tenor), opera müziği eşliğinde izleyicilerin arasından çıkıp sahnede yerlerini aldı. Antalya Opera ve Bale Sevenleri Derneği Çocuk Korosu'nun üyeleri de sürpriz yaparak senfoni sanatçılarıyla şarkılara eşlik etti. Yeni yıl şarkısıyla sona eren konserinde sonunda izleyenler sanatçıları ayakta alkışladı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Adso'nun Yıl Sonu Konseri Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement