Antalya Batan Teknedeki Kayıp 2 Yolcu Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya Batan Teknedeki Kayıp 2 Yolcu Aranıyor

Antalya Batan Teknedeki Kayıp 2 Yolcu Aranıyor

Batan teknedeki kayıp 2 yolcu aranıyor (EK)2)DİĞER KAYIP YOLCU LÜBNANLI TURİSTAntalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarında dün batan 'Kurt C' adlı gezinti teknesinin, dönüş yolunda ani gelişen fırtına nedeniyle alabora olması sonucu kaybolan diğer yolucunun da kimliği belirlendi.

04.09.2016 16:26

Batan teknedeki kayıp 2 yolcu aranıyor (EK)

2)DİĞER KAYIP YOLCU LÜBNANLI TURİST

Antalya Kaleiçi Yat Limanı açıklarında dün batan 'Kurt C' adlı gezinti teknesinin, dönüş yolunda ani gelişen fırtına nedeniyle alabora olması sonucu kaybolan diğer yolucunun da kimliği belirlendi. Kayıp yolcunun Lübnanlı turist Samira Frayha olduğu kaydedildi. Kaybolan diğer yolcu 35 yaşındaki Serap Çelik'in ise İstanbul'dan Antalya'da oturan teyzesinin yanına tatile geldiği belirtildi. Çelik'in, kuzenleri Serdar ve Füsun ile birlikte yat limanından gezinti teknesine bindiği kaydedildi. Kazadan kurtarılan kuzenler, yat limanında Serap Çelik'in bulunması için devam eden çalışmaları takip ediyor.

Arama çalışmaları kapsamında Sahil Güvenlik'ten 8, Deniz Polisinden ise 4 kişilik dalgıç ekibi, batığın bulunduğu alanda dalış yaptı. Sahil Güvenlik ve Deniz Polisinin sahilde yaptığı aramalarda ise herhangi bir ize rastlanılmadı. Tekneden kopan ve yat limanında kıyıya vuran bir koltuk ise liman başkanlığı ekiplerince karaya çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Batan Teknedeki Kayıp 2 Yolcu Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement