Antalya'da 1500 Kişi Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 1500 Kişi Bir Araya Geldi

Antalya\'da 1500 Kişi Bir Araya Geldi

Antalya'nın Aksu ilçesinde düzenlenen iftar programında Türk Kadınları Kültür Derneği (TÜRKKAD) Antalya Şubesi tarafından 1500 kişi bir araya geldi. Pınarlı Mahallesi semt pazarında gerçekleştirilen programda, mahalle sakinlerine iftar yemeği ikram edildi ve çocuklar için Hacivat-Karagöz oyunu ile gösteriler sunuldu. TÜRKKAD Antalya Şube Başkanı Tülin Maçan, birlik, beraberlik ve paylaşım duygusuyla bir araya gelerek kültürel değerleri gelecek nesillere aktarmak istediklerini belirtti.

08.04.2024 11:11  Güncelleme: 11:15

Antalya'nın Aksu ilçesinde düzenlenen iftar programında 1500 kişi bir araya geldi.

Türk Kadınları Kültür Derneği (TÜRKKAD) Antalya Şubesi tarafından, bu yıl 8'ncisi düzenlenen iftar programı, Pınarlı Mahallesi semt pazarında gerçekleştirildi.

Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, 1500 kişilik iftar yemeği ikram edildi. Çocuklar için Hacivat-Karagöz oyunu ile farklı gösteriler sunuldu.

TÜRKKAD Antalya Şube Başkanı Tülin Maçan, yaptığı açıklamada, birlik, beraberlik ve paylaşım duygusuyla bir araya gelip kültürel değerleri gelecek nesillere aktarmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da 1500 Kişi Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement