Antalya'da Beton Atık Suyu Kamyonundan Dökülen 5 Yavru Köpekten 3ü Öldü - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Beton Atık Suyu Kamyonundan Dökülen 5 Yavru Köpekten 3ü Öldü

Antalya'da bir kamyonun üzerlerine beton atık suyu döktüğü 5 yavru köpekten 3ü hayatını kaybetti. Olayın cep telefonu kamerasına yansımasıyla bölgedeki vatandaşlar ve hayvanseverler yardıma koştu. Kepez Belediyesi tarafından yapılan incelemede beton atığı suyu döken firmanın sürücüsüne cezai işlem uygulandı ve olayın tekrarlanmaması konusunda uyarıldı.

24.04.2023 13:54  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir kamyondan üzerlerine beton atık suyu dökülen 5 yavru köpekten 3'ü öldü. Yavruların beton atık suyuyla ıslanmış hali, cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün öğle saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin arkasındaki boşluk alanda meydana geldi. Özel bir beton firmasına ait kamyon, içerisinde beton ve çimento yüklü atık suyunu boş araziye döktü. Arazideki taşlar arasında bulunan 5 yavru köpek, atık suları içinde kaldı. Üzerleri beton suyuyla kaplanan 5 yavru köpeğin yardımına, bölgedeki vatandaşlar koştu. Yavruları alandan çıkartıp temizlemeye çalışan vatandaşlar, daha sonra durumu Kepez Belediyesi'ne bildirdi. Vatandaşlar ve hayvanseverler tarafından kliniğe götürülen yavrulardan 3'ü, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kepez Belediyesi tarafından yapılan incelemede, beton atığı suyu döken firmanın sürücüsüne cezai işlem uygulandı ve olayın tekrarlanmaması konusunda uyarıldı. CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yavruların üzerine beton atığının dökülmesi ve yavruların ıslanması, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Bölgede bulunan anne köpeğin atık altında ıslanan ve beton atığına maruz kalan yavrularına yaklaşamadığı görüldü. Görüntüyü çeken vatandaş, "Burada köpek yuvası vardı ama şu yaşanan rezalete bakın. Şantiyenin kamyonu getirdiği tüm pisliği buraya döktü. Az önce çimento kamyonunun getirip döktüğü suyun rezaleti ortada. Köpek yavruları atıkların arasında kaldı. Hayvanların hepsi ölecek. Anneleri çaresiz çırpınıp duruyor. Yıkıyoruz ama inşallah kurtulacaklar" sözleriyle tepkisini dile getirdi. (DHA)

Antalya\'da Beton Atık Suyu Kamyonundan Dökülen 5 Yavru Köpekten 3ü Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Beton Atık Suyu Kamyonundan Dökülen 5 Yavru Köpekten 3ü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement