Antalya'da Dinler Bahçesi'nde Noel Ayini Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Dinler Bahçesi'nde Noel Ayini Düzenlendi

Antalya'da bulunan Dinler Bahçesi'nde, cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu alanda Noel ayini düzenlendi. Belek Turizm Merkezi'ndeki küçük kilisede gerçekleştirilen ayine, kentte yaşayan ve tatil için gelen Hristiyanlar katıldı. Ayini, Antalya Kilisesi'nde görevli Alman papaz Ludger Paskert yönetti. Katılımcılar Noeli kutladığı ayinde ilahiler okundu ve barış ve dostluk mesajları verildi.

26.12.2023 12:23  Güncelleme: 12:43

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Hoşgörü (Dinler) Bahçesi'nde, yerleşik yabancılar ile otellere tatile gelen Hristiyanların katılımıyla Noel ayini yapıldı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde, içerisinde cami, kilise ve sinagogun bir arada bulunduğu Hoşgörü Bahçesi'nde, Noel ayını düzenlendi. Antalya'da yerleşik yaşayanlar ile tatil için gelen Hristiyanların katılımıyla yapılan ayini Antalya Kilisesi'nde görevli papaz Ludger Paskert yönetti. Cami ve sinagogun ortasında kalan küçük kilisedeki ayinde Ludger Paskert, Noel'i kutladı. Ardından Noel ilahilerinin okunduğu ayinde, barış ve dostluk mesajları verildi. Piyano resitalinin ardından ayin sona erdi.

Antalya\'da Dinler Bahçesi\'nde Noel Ayini Düzenlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Dinler Bahçesi'nde Noel Ayini Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement