Antalyaspor- Trabzonspor: 28-28 (Hentbol Türkiye Kupası) - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor- Trabzonspor: 28-28 (Hentbol Türkiye Kupası)

Antalyaspor- Trabzonspor: 28-28 (Hentbol Türkiye Kupası)

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2'nci tur müsabakaları A Grubu maçında Antalyaspor ile Trabzonspor 28-28 berabere kaldı.

18.12.2015 17:28

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2'nci tur müsabakaları A Grubu maçında Antalyaspor ile Trabzonspor 28-28 berabere kaldı.

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası 2'nci tur grup maçlarında Antalyaspor ile Trabzonspor, Antalya'da Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda karşılaştı. Maçın ilk dakikaları iki takımın karşılıklı golleriyle geçildi. Daha sonra oyunda üstünlük sağlayan Antalyaspor devreyi 15-11 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında Antalyaspor skor farkını 8 sayıya kadar yükseltti. Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Trabzonspor, etkili oyunuyla skorda eşitlik yakaladı. Maçın son 10 dakikası iki takımın karşılıklı golleriyle geçildi. Karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala iki takım da son ataklarında topu filelerle buluşturamadı. Karşılaşma 28-28 berabere sona erdi.

9 gol atan Trabzonspor oyuncusu Kiukin'in en skorer oyuncu olduğu maçta Antalyaspor'dan Jevtic, Trabzonspor'dan da Bülent ile Sulyma kırmızı kart gördü.

YARINKİ MAÇLAR

A Grubu'nda yarın Serik Belediyespor ile Antalyaspor, Trabzonspor ile Beşiktaş Mogaz maçları oynanacak. İkinci tur müsabakaları 4'lü takımlar halinde 4 grup merkezinde tek devreli lig usulüne göre yapılacak. Maçlar, Antalya, Ankara, Amasya ve Trabzon merkezlerinde oynanacak ve pazar günü sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanacak. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor- Trabzonspor: 28-28 (Hentbol Türkiye Kupası) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement