Arınç Oylat Kaplıcalarında Dinleniyor - Son Dakika
Güncel

Arınç Oylat Kaplıcalarında Dinleniyor

Arınç Oylat Kaplıcalarında Dinleniyor

Bursa'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kentteki bayramı ziyaretleri ve partisinin bayramlaşma töreni ardından eşi Münevver Arınç ile birlikte İnegöl İlçesi yakınlarındaki Oylat Kaplıcaları'na geçti.

17.10.2013 13:11

Bursa'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kentteki bayramı ziyaretleri ve partisinin bayramlaşma töreni ardından eşi Münevver Arınç ile birlikte İnegöl İlçesi yakınlarındaki Oylat Kaplıcaları'na geçti. Arınç, yarın Ankara'ya dönecek.

Seçim bölgesi Bursa'ya dün gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte ilk önce İnegöl ilçesine bağlı Oylat Kaplıcaları'na geçti. Burada Ak Partili Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve daire amirleri tarafından karşılanan Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç'ı burada bıraktıktan sonra, sonra geldiği Bursa'da, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, partisinin il teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bülent Arınç daha sonra Oylan Kaplıcaları'na döndü. Bülent Arınç'ın bayram tatilini burada geçirdikten sonra cuma günü Ankara'ya dönmesi bekleniyor. - İnegölbursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arınç Oylat Kaplıcalarında Dinleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement