Art Vespa Tasarım Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Art Vespa Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Art Vespa Tasarım Yarışması Sonuçlandı

Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Art Vespa 2013 tasarım yarışması sonuçlandı.

21.01.2014 15:09

Piaggio Group'un Türkiye distribütörü Ferco Motor tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Art Vespa 2013 tasarım yarışması sonuçlandı.

180 kişinin katıldığı yarışmada sadece üç kişi ödüle layık görüldü.Birincilik ödülünü Ali Osman Kurtuluş, ikincilik ödülünü Berkay Dağlar ve üçüncülük ödülünü Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi öğrencisi Bilal Sarıteke kazandı. Doğuş Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü birinci sınıf öğrencisi Bilal Sarıteke, Edirne Güzel Sanatlar Lisesi mezunudur. Şimdiye katıldığı ve ödül aldığı yarışmalardan bazıları : "Avrupa Birliği Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülü 2012, "Mehmet Güleryüz Eskiz Defteri" Yarışması Birincilik Ödülü 2012, Doğuş Üniversitesi tarafından açılan "Masal Resimleme Yarışması" Birincilik ödülü 2013, "Mehmet Güleryüz Eskiz Defteri" Yarışması Birincilik Ödülü, 2013, Dudullu Organize Sanayii " Atatürk ve Sanayi" konulu Resim Yarışması, Ödül, 2013"'dür.

YETENEKLİ VE ÖZEL BİR ÖĞRENCİ

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Erkmen,Bilal'i fakültemizin açmış olduğu "Masal Resimleme" Yarışmasında tanıdım. Bu yarışmada da birinci gelmişti. Çizgilerini görünce, "İşte geleceğin illüstratörü! Bu çocuk mutlaka bizim fakültemizde öğrenci olmalı" diye düşünmüştüm. Hep birinci olmaya alışkın olan Bilal bu yarışmada birinci olamadığı için üzüldü. Ancak çok yetenekli ve özel bir öğrenci olduğu için ileride birinci olacağı pek çok yarışma olacak. Okulumuzda burslu okuyor ve fakültedeki hocaları tarafından sevilen ve takdir edilen bir öğrenci. Motor üzerinde uyguladığı tasarım çözümü güç bir problem ve Bilal bu problemi çok zekice çözmüş" diyerek görüşlerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Art Vespa Tasarım Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement