Artıstry Youth Xtend ile Cildinizin Geleceğini Yeniden Programlayın - Son Dakika
Güncel

Artıstry Youth Xtend ile Cildinizin Geleceğini Yeniden Programlayın

Artıstry Youth Xtend ile Cildinizin Geleceğini Yeniden Programlayın

ARTISTRY, sizleri yeni anti-aging markası YOUTH XTEND ile tanıştırıyor.

26.09.2013 12:43

Dünyanın en çok satan ilk beş premium cilt bakım markasından biri olan ARTISTRY, sizleri yeni anti-aging markası YOUTH XTEND ile tanıştırıyor. İnce çizgileri ve kırışıklıkları rahatlatmaya yardımcı olmak için bitkisel bileşenler ve ileri bilimsel teknikler ile formüle edilen YOUTH XTEND aynı zamanda cildinizi çevresel etkilere karşı da koruyan çok özel bir cilt bakımı serisi. Markanın tanıtım yüzü ise yıldızı gittikçe parlayan genç Hollywood yıldızı Teresa Palmer.

Genellikle 20'li yaşların ortaları ile 40'lı yaşlar arasında aktif bir yaşamın belirtileri olan ilk çizgiler ve kırışıklar ortaya çıkmaya başlar. Ancak yaşam tarzınız ne kadar hareketli olursa olsun bunun sonucu kırışıklıklar olmak zorunda değil. Amway de bu noktadan hareketle ileri bilimsel çalışmalara ve klinik testlere dayanarak geliştirdiği ürün gruplarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü Hollywood yıldızı Teresa Palmer'ın marka yüzü olduğu ARTISTRY YOUTH XTEND, cildi daha genç bir görünüm kazandırmak için ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünüşünün rahatlamasına yardım edebilen çok etkili ve yenilikçi cilt bakım serisi.

Genç görünen bir cildin sırrı 'sirtuin' ve 'kolajen' gibi proteinlerin oluşumunda yatar. ARTISTRY YOUTH XTEND Cilt Bakım Koleksiyonu'ndaki her ürün de bunlar gibi "gençlik proteinleri" üretimini uyaran bitki özütleri içerir. Amway Araştırma Enstitüsü'ndeki uluslararası bilim adamları ve dermatologlardan oluşan ekip, bu "gençlik proteinleri"nin doğal oluşumunun yaşlanmayla birlikte azaldığını ve bunun sonucunda cildin nem ve elastikiyetini kaybederek kırışıklıklara eğilimli hale geldiğini saptadı. Cildin biyolojik saatinin yeniden programlanmasına yardım eden ve doğal yaşlanma süreci belirtilerini geciktiren bir cilt bakım serisi geliştiren Amway, ARTISTRY YOUTH XTEND'i ciltteki ince çizgiler ve kırışıklıklar gibi erken yaşlanma belirtilerini onarmak ve cildi negatif çevresel etkilere karşı korumak için tasarladı.

LifeSirt etkisi ile tanışın

ARTISTRY YOUTH XTEND, bir Akdeniz şifalı bitkisi olan mersin ağacından çıkarılan, aktif madde kompleksi 'LifeSirt'e dayanıyor. Bu bitki özütü en son teknolojilerle birlikte cildin kendi gençlik güzelliğini yeniden aktive eden bir protein olan sirtuin üretimini uyarmaya yardımcı oluyor. Aynı zamanda YOUTH XTEND'in içeriğindeki Yeşil Acerola Kirazı, Afrika Baobab Ağacı meyvesi ve Frenk Üzümünden çıkarılan bitki özütleri sağladıkları besin öğeleri ile cildi serbest radikallerden koruyor ve nemlendiriyor. Değerli bileşenler ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünüşünün rahatlamasına yardım edip cildin ışıltılı görünmesini sağlıyor.

Kadınlar artık ciltlerinin nasıl yaşlanacağını kontrol altına alacak

Dermatolojik testlerden geçirilmiş, erken yaşlanmaya karşı yardımcı olan Amway ARTISTRY'nin yeni cilt bakımı koleksiyonu YOUTH XTEND ile bugünden itibaren güzellik dileğinizin gerçeğe dönüşmesinin keyfini yaşayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Artıstry Youth Xtend ile Cildinizin Geleceğini Yeniden Programlayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement