Aşk Bazıları İçin Altı Harflidir! - Son Dakika
Güncel

Aşk Bazıları İçin Altı Harflidir!

Aşk Bazıları İçin Altı Harflidir!

Lig TV, lig coşkusunun başlamasına kısa bir süre kala yayınlanmaya başlayan yeni reklam filmleri ile futbol aşkını alevlendiriyor.

11.08.2012 11:49

Türkiye'nin spor kanalı Lig TV'nin yeni reklam kampanyasının filmleri, altı harften oluşan FUTBOL aşkını, tuttukları takımın renklerine gönülden bağlı olan ve bu aşkı coşkuyla yaşayan taraftarların dilinden anlatıyor…

Futbolun Digiturk'teki adresi Lig TV, lig coşkusunun başlamasına kısa bir süre kala yayınlanmaya başlayan yeni reklam filmleri ile futbol aşkını alevlendiriyor. Tuttukları takımın renklerine gönülden bağlı olan taraftarların duygularını dile getirdiği filmlerde taraftarlar, altı harfli aşkları olan futbolun kendi hayatlarındaki önemini anlatıyor.

Sadece bir oyun olmaktan çıkarak herkesin hayatında farklı anlamlarla yer edinen futbol, kimi zaman tutulan takımın izinden bilinmez ülkelere yolculuğa çıkarıyor; kimi zaman ise bütün bir şehri başka bir şehre peşinden sürüklüyor. Bazı taraftarlar tuttuğu takımın adını ve renklerini vücuduna kazıtırken, bazıları ise formasına aileden biri gibi davranıyor. Değişmeyen tek şey ise tüm taraftarlar, takımının galibiyetiyle coşuyor, sokaklara taşıyor, mağlubiyeti ile zaman zaman hıçkırarak ağlıyor.

"Aşk bazıları için altı harflidir: FUTBOL" sloganıyla yola çıkılan Lig TV'nin yeni reklam kampanyasının, kast kullanılmayan ve tamamı gerçek kişilerin gerçek hikayelerini anlatan filmleri http://www.youtube.com/digiturk adresinden izlenebiliyor.

Reklamveren: Digiturk

Reklamveren Temsilcileri: Zeynep Oral, Kağan Aras, Müjde Erhanoğlu, Ozan Sakin, Gonca Kahraman, Sejda Olcaş

Reklam Ajansı: Medina Turgul DDB

Kreatif Direktör: Kurtcebe Turgul

Yaratıcı Grup: Gökhan Erol, Timsal Ünsal, Ayşe Aydın, Cihan Eryılmaz, Mehmet Güney, Necmi Mutlu, Cenk Öztunalı, Levent Onur Özdoğan

Müşteri İlişkileri: Yasemin Altan, Ceren Kalkan, Didem Kurt

Yapım: Deplase Keyifler programı yapım ekibi, Rio Film

Medya Ajansı: Zenith

Kullanılan Mecralar: TV, Dergi, Web

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aşk Bazıları İçin Altı Harflidir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement