ASUSTeK ve Zyxel Cebıt Bilişim Eurasia 2013'te - Son Dakika
Güncel

ASUSTeK ve Zyxel Cebıt Bilişim Eurasia 2013'te

ASUSTeK ve Zyxel Cebıt Bilişim Eurasia 2013\'te

Tayvan üretimli ileri teknoloji firmaları en yeni ürünlerini, Dünya'nın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) şirketlerinin bir araya geldiği CeBIT Bilişim Eurasia 2013'te tanıttı.

24.10.2013 16:18  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayvan Ticaret Merkezi'nin CeBIT Bilişim Eurasia 2013 kapsamında düzenlediği basın toplantısında ASUSTeK, AVISION, DrayTek, PLANET Technology Corp. ve ZyXEL'in, AR-GE, kalite, tasarım ve pazarlama kriterleri ile Taiwan Excellence Ödülü almış en yeni ürünleri, hem tüketiciler hem de Türk şirketleri ile buluştu.

Asus Computer Inc. CeBIT Bilişim Eurasia 2013'de Windows 8 işletim sistemli, masaüstü bilgisayarın performansını tabletin esnek kullanım imkânları ile birleştiren dünyanın ilk All-in-One PCmodeli 'Transformer AIO' ürününü tanıttı.

Avision bir bilgisayar ya da yazılım olmaksızın kullanıcıların tarama yapmasını sağlayan bir cep tarayıcı olan MiWand 2 Wi-Fi PRO ürününü teknoloji dünyasına tanıştırdı.

DrayTek Corp. küçük ve orta ölçekli şirketlerde internet bağlantı hızını arttırarak verimlilik artışı sağlayanVigor2860 VDSL2 Yüksek Entegrasyonlu Güvenlik Duvarı Yönlendiricisi kamuoyuna tanıttı.

Planet Technology Corp. geliştirilen herhangi bir coğrafi engele takılmadan güneş enerjisini kullanarak dış mekanda kablosuz erişim noktaları ve IP kameralar gibi yüksek güçte ağ cihazlarına güç sağlayan Planet Endüstri Tipi Güneş Enerjili PoE Anahtarı BSP-300'u paylaştı.

ZyXEL Communications Corp. yüksek hızda VDSL2 erişimi, ileri düzeyde Kablosuz bağlantı ve QoS işlevi sağlayan, evve küçük ofis/ev ofis (SOHO) kullanıcılarını hedefleyen yüksek güçte üçlü oyun hizmeti sağlayan ağ geçidi VMG8924-B10A VDSL2/ADSL2+ AC Gigabit IAD ürününu CEBIT'te tanıttı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ASUSTeK ve Zyxel Cebıt Bilişim Eurasia 2013'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement