"At Şu Adımı Iğdır!" Konferansı - Son Dakika
Güncel

"At Şu Adımı Iğdır!" Konferansı

"At Şu Adımı Iğdır!" Konferansı

Iğdır Genç Girişimciler Kurulu tarafından "At Şu Adımı Iğdır!" konulu bir konferans düzenlendi.

20.03.2013 11:05

Iğdır Genç Girişimciler Kurulu tarafından "At Şu Adımı Iğdır!" konulu bir konferans düzenlendi.

Iğdır Kültür Sarayı'nda düzenlenen konferansa; Iğdır Valisi Ahmet Pek, Defterdar Mehmet Durusoy, Iğdır Cumhuriyet Başsavcısı Ümit Arslan, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, Iğdır Ticaret Borsası Başkanı İsmail Aras, mülki idare amirleri, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konferansta açılış konuşmasını yapan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Nizamettin Taşbağ,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Iğdır Genç Girişimciler Kurulu olarak düzenledikleri 'At Şu Adımı Iğdır!' konferans ile ildeki girişimciliği artırmayı amaçladıklarını söyledi. Iğdırlı gençlerin girişimcilik ruhunu canlandırmak için çalışma yürüteceklerini belirten Taşbağ, "Dünyada artık birçok ülke yarınlarını, geleceğini gençlerin üzerine kurmaya başladı. Sağlam gelecek, iyi yetişmiş gençler sayesinde olacaktır. Yeni ekonominin önemli iki yapı taşı vardır. Bunlar girişimcilik ve yenilikçiliktir. Biz ilerlemek ve büyümek istiyorsak, girişimci ve yenilikçi olacağız. Fakat gelecekte de var olmak istiyorsak markalaşacağız. Her ülkenin gurur duyduğu markaları vardır ve bu markaların hepsinin de örnek alınması gereken hikayeleri vardır. Bizler neden Iğdır'da dünya çapında bir marka üretmeyelim ki?" dedi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, girişimcilikte mücadele ruhu, girişimcilik, bilgi ve proje yönetimi ve liderlik konuları ile ilgili bir sunum yaptı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'At Şu Adımı Iğdır!' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement