Avcılar Meydanında Ailece Bir İftar - Son Dakika
Güncel

Avcılar Meydanında Ailece Bir İftar

Avcılar Meydanında Ailece Bir İftar

Değirmenci İstanbul'un en güzel yerleşim merkezlerinden ve İstanbul'un parlayan yıldızı olan Avcılar meydanında iftar verdi.

15.08.2012 15:06

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci İstanbul'un en güzel yerleşim merkezlerinden ve İstanbul'un parlayan yıldızı olan Avcılar meydanında iftar verdi. Mübarek Kadir Gecesine denk gelen iftarda meydan doldu taştı. Avcılar halkı iftar yemeğine akın etti. Beklenenin üstünde talep olunca Mustafa Değirmenci vatandaşları orucunu açması için çevredeki restaurantlarda misafir etti. Başkanın bu jesti orucunu açan vatandaşları daha da memnun etti.

MÜTHİŞ KALABALIK

2500 kişi olarak planlanan iftar yemeğine yaklaşık 3 binden fazla vatandaş katıldı. Bazı vatandaşlar caddeye konuşlandırılan masalarda yer bulamadı. Ezanın okunmasıyla iftarlık yemeklerini alan davetliler parklarda oturarak oruçlarını açtı. Durum böyle olunca masalardaki misafirlere yemek kalmadı.

BAŞKAN LOKANTALARDA MİSAFİR ETTİ

Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci iftarını açmak için davetlileri çevredeki restaurantlara yönlendirdi. Lokantalara giden vatandaşlar oruçlarını açtı.

DEĞİRMENCİ BARIŞ VE HUZUR VE HALİL İBRAHİM BEREKETİ DİLEDİ

Mustafa Değirmenci Avcılar Meydanındaki İftarda okunan kuranı Kerim'in ardından yaptığı kısa ve öz konuşmasında misafirlere barış huzur ve Halil İbrahim bereketi temennisinde bulundu. Değirmenci, "Bu gün burada iftar açtığımız mübarek Kadir gecesinde sizlerle büyük bir buluşma yaşıyoruz. Avcılar meydanında sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü hepimiz Avcılar Sevdalısıyız. Biz göreve geldiğimizde "Avcılar Evim Avcılarlı ailem" dedik. Avcılar bizim. Bu kentin her sokağında, caddesinde anılarımız var. Evimiz, eşimiz çocuğumuz, işyerimiz var. Bu kentin yaşamasından, büyümesinden çıkarlarımız olduğu gerçeğini unutmadan Avcılara İNADINA sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Depremde hayatı kaybedenlere dua etmekten başka bir şey yapmamız imkânsız. 17 Ağustosta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bu mübarek günde Allahtan rahmet kederli ailelerine yeniden başsağlığı diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutlar hepinize sevgilerimi sunarım.

İftar soframızı katılarak bereketlendirdiniz

Gelerek bizleri onurlandırdınız

Desteklerinizle bizleri yücelttiniz

Allah Kalbinizden sevgiyi

Vücudunuzdan sağlık ve sıhhati

Evinizden Halil İbrahim Bereketini

Ömrünüzden başarıları

Ama Tanrım parayı cebinizden eksik etmesin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılar Meydanında Ailece Bir İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement