Awkward, 18 Eylül'de Mtv'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Awkward, 18 Eylül'de Mtv'de Başlıyor

Awkward, 18 Eylül\'de Mtv\'de Başlıyor

Awkward Her çarşamba saat 20.00'da MTV'de yayınlanacak dizi; Jenna Hamilton'nın anlatımıyla, bir kaza sonucu hayatları değişen karakterlerin bir araya gelmesiyle verdikleri hayat mücadelesini konu alıyor.

04.09.2013 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlerin hayatlarına değinen dizi, yaşadıkları aşkları karşılaştıkları sürprizleri ve gelecekleriyle ilgili yaşayacaklarına tanıklık ediyor.

Dizi, ilk iki sezonda Jenna'nın lisedeki ilk senesini ve gelecekle ilgili kaygılarına yer verirken, üçüncü sezonda Jenna'nın yaşamıyla beraber kendisine eşlik eden Ming ve Tamara ile sosyal yaşamlarını konu alıyor. Jenna, Mathhy ile yaşadığı aşkı, hayatını ve okulunu tüm detaylarıyla sorguluyor.

Yönetmen: Lauren Lungerich

Yapımcı: Erin Ehrlich

Ashley Rickards- Jenna: Yazar ve binicilik yarışmalarına katılmayı seviyor. Liseden 15 yaşında mezun olan Jenna, şuanda hem okuyor hem çalışıyor. "Sassy Pants" filminin post prodüksiyonunda görev alıyor.

Beau Mirchoff- Matty: 16 yaşında ilk başrolünü alan Beau Mirchoff, "Desperate Housewives" ve "Heartland" gibi önemli dizilerde rol alıyor.

Molly Tarlov- Sadie: New York, Manhattan'da büyüyen Molly Tarlov,10 yaşında oyunculuğa adım atıyor. Yaz aylarını Interlochen Sanat Akademisi'nde geçiriyor. The Atlantic Theater firmasında çalışıyor ve LAByrinth Theater yüksek lisansını tamamlamaya çalışıyor. Aynı zamanda "Icarly" ve "Huge" dizilerinde rol almaya devam ediyor.

Jillian Rose Reed- Tamara: Michigan, Nothville'de bir çok müzikalde rol alan Jillian, sanata olan tutkusu günden güne hızlı bir şekilde büyüyor. Michigan'da yetenekli birçok insana kapılarını açan ajans ile çalışan ve bir çok reklamda seslendirme yapan Jillian, Los Angeles'a taşındığından beri Weeds dizisinde rol alıyor.

Brett Davern- Jake: Brett Davern ilk performansını lisedeyken tiyatroda sergiledi. Sanat Eğitimini burslu kazanan ve Amerika'da Müzikal Akademi'de eğitim gören Brett, mezun olduktan sonra Chad Lowe's'da rol aldı. "CSI:Miami" ve "Cold Case" gibi televizyon dizilerinde de rol aldı.

Desi Lydic- Valerie: Televizyon tecrübesine "Two and a Half Men" ve "Mixed Signals" dizilerinde yer alarak başlayan Desi, aynı zamanda "The Real Wedding Crashers" dizisinde de Jane Lynch ve Ashton Kutcher's ile beraber rol aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Awkward, 18 Eylül'de Mtv'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement