Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden Atb Başkanı Çondur'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden Atb Başkanı Çondur'a Ziyaret

Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden Atb Başkanı Çondur\'a Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde görevlerini yürüten Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Ege Bölge Başkanı Esen Türker ve İcra Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16.11.2017 14:55

Aydın Ticaret Borsası Koordinatörlüğünde görevlerini yürüten Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı ve Ege Bölge Başkanı Esen Türker ve İcra Kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İcra Komitesi ve Ege Bölge Başkanı Esen Türker; "Aydın Ticaret Borsası olarak her zaman bizlere destek oldunuz, verdiğiniz destekler bizleri daha da güçlü kıldı. Destekleriniz için teşekkürlerimizi sunarak, başkanlık döneminizin hayırlı ve verimli geçmesini diliyoruz" dedi.

Ziyarete katılan davetlilere teşekkür eden Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, "Kadın girişimcilerimizi başarılı projelerde görmekten memnuniyet duyuyoruz. Kadınlara vermiş olduğumuz değer ile sizlerin başarılarını destekledik ve bundan sonraki çalışmalarınızda destekçiniz olmaya devam edeceğiz, Aydın'ımızın çağdaş yüzünü gösteren kadınlarımızın başarılarının sürekliliğini dileyerek, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesini Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Er, Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel, Rıza Uyar, Erkan Aslan ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinden Atb Başkanı Çondur'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement