Aydın Karacasu'da çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi - Son Dakika
Güncel

Aydın Karacasu'da çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi

Aydın Karacasu\'da çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bir ev ve iş yerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan bir otomobil de yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın, Cabi Mahallesi'nde meydana geldi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

28.07.2023 21:26  Güncelleme: 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Karacasu ilçesinde ev ve iş yerinde çıkan yangında alevlerin arasında kalan bir otomobil de yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Cabi Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, N.O.'ya ait marangoz atölyesinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek eve de sıçradı. Alevleri fark edenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında alevlerin arasında kalan 09 H 4621 plakalı otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Büyük çapta maddi hasarın oluştuğu yangının çıkış nedeninin belirlenebilmesi için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın Karacasu'da çıkan yangında otomobil kullanılamaz hale geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement