Aydınkent ve Tepeköy Sergileri Açıldı - Son Dakika
Güncel

Aydınkent ve Tepeköy Sergileri Açıldı

Aydınkent ve Tepeköy Sergileri Açıldı

KO-MEK Aydınkent ve Tepeköy yerel sergileri açıldı.

05.06.2013 15:51

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), yılsonu yerel sergileri Aydınkent ve Tepeköy kurs merkezi ile devam etti. KO-MEK kursiyerlerinin hazırladığı birbirinden değerli el emeği göz nuru eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergide yer alan Peygamber Efendimizin ayak izinin bulunduğu tablo ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

AÇILIŞA KATILIM YOĞUN OLDU

Aydınkent KO-MEK'in yerel sergi açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Başiskele Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Şahin katılırken, Tepeköy KO-MEK'in yerel sergi açılışına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK Bölge Sorumluları Oğuz Kaya, Birsen Nacak Kılıç, Murat Şenel, Mahalle Muhtarları, yöneticiler, usta öğreticiler, kursiyerler katılırken bölge halkı da yoğun ilgi gösterdi.

HANIMLAR KO-MEK'TE STRES ATIYOR

Tepeköy KO-MEK'in yerel sergi açılışında konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, KO-MEK kurslarının üniversite haline geldiğini vurgulayarak, ''Halkımız KO-MEK kurslarında eğitim alırken aynı zamanda stres atıyorlar. Özellikle bayanlar bu kurslardan evlerine mutlu dönüyorlar'' şeklinde konuştu.

EĞİTİM HER YAŞTA ŞART

Aydınkent KO-MEK'in yerel sergi açılışında konuşma yapan Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ise KO-MEK kurslarında birçok insanın eğitim alarak kendini geliştirmesinin oldukça sevindirici olduğunu söyledi. Eğitimin her yaşta şart olduğunu ifade eden Akkaya, kursiyerleri kutlayarak sözlerine son verdi.

KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

Her iki yerel sergi açılışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım da büyük emek sarf ederek ortaya çıkardıklara muhteşem eserlerden dolayı kursiyerleri tebrik etti.

KO-MEK'LE OKULLU OLDUM

Aydınkent KO-MEK'in 48 yaşındaki Okuma-Yazma kursiyeri Şükriye Önder tüm kursiyerler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Önder, ''Okuma yazma bilmediğim zamanlar resmi dairelere gittiğimde imza atamaz ve bunun için utanırdım. Adımı soyadımı yazarken eksik yazar, büyük ve küçük harfleri hep karıştırırdım. Okula gidenlere her zaman imrenirdim fakat artık benimde bir okulum var. KO-MEK'le okullu oldum ve artık kendimi daha rahat ifade edebiliyorum'' dedi.

KO-MEK BAYANLAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Tepeköy KO-MEK'in Aerobik kursiyeri Yadigar Demirtaş da kursların özellikle bayanlar için büyük fırsat olduğunu söyledi. Demirtaş, çalışma hayatına ara verdikten sonra eve kapandığını ve kursları duyunca hemen yazıldığını söyleyerek artık mutlu olduğunu ifade etti. Demirtaş, sosyal bir çevresi ve arkadaşlık ortamı olduğunu ve en önemli stres attığını bildirdi.

BÖLGE HALKINDAN BÜYÜK İLGİ

Konuşmaların ardından protokol ve kursiyerler kurdele keserek sergi açılışlarını gerçekleştirdiler. Tepeköy KO-MEK'in yerel sergi açılışında sergilenen peygamber efendimizin ayak izini taşıyan tablo konuklardan yoğun ilgi gördü. El emeği göz nuru eserlerde ziyaretçilerden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aydınkent ve Tepeköy Sergileri Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement