Aydınspor 1923, Oğuzhan ve Gurur ile İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Aydınspor 1923, Oğuzhan ve Gurur ile İmzaladı

Aydınspor 1923, Oğuzhan ve Gurur ile İmzaladı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, ismi bir süredir gündemde olan iki futbolcu Galatasaraylı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar'la kiralık olarak anlaşan yönetim, geçen sezon Ankara Demirspor formasını giyen stoper Gurur Yazar'ı bonservisiyle aldı.

05.08.2016 12:57

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, ismi bir süredir gündemde olan iki futbolcu Galatasaraylı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar'la kiralık olarak anlaşan yönetim, geçen sezon Ankara Demirspor formasını giyen stoper Gurur Yazar'ı bonservisiyle aldı. Gurur direkt Bolu kampına katılırken Oğuzhan, Yörük Ali Efe Tesisleri'ndeki törenle kendisini 1 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan imzayı atıp, ardında Bolu'ya hareket etti.

Futbola Aydınspor altyapısında başlayan Oğuzhan eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Yeniden siyah beyazlı formayı giyeceğim için heyecanlıyım" diye konuştu. Genç oyuncu kariyerinde Galatasaray'ın yanı sıra Manisaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Şanlıurfaspor formalarını da terletti. Karşıyaka altyapısından yetişen 29 yaşındaki Gurur ise Samsunspor, Altay ve Nazilli Belediyespor'da oynadı. Aydınspor 1923 yarın Bolu'da özel maçta Düzcespor ile karşılaşacak.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydınspor 1923, Oğuzhan ve Gurur ile İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement