Ayın Personellerine Ödül - Son Dakika
Güncel

Ayın Personellerine Ödül

Ayın Personellerine Ödül

Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne yılbaşından itibaren devam edildi.

26.03.2012 19:58  Güncelleme: 19:57

Ocak ayında Taner Tunç, Şubat ayında da Nazım Demirci ayın personeli seçilerek ödüllendirildi. Başarılı personeli Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık altın ile ödüllendirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, tarafından ödüllendirilen Tunç ve Demirci'nin ayın personeli ilan edildiği törende Başkan Yardımcıları Bali Holat, Hüseyin Bülbül, Efkan Atmaca ve Mehmet Filiz, Fen İşleri Müdürü İsmail Er ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sadık Yılmaz, Park ve Bahçeler Müdürü Cengiz Dalkıran, Zabıta Müdürü Selman Çelik de hazır bulundu.

Fen İşleri Müdürlüğü'nde greyder operatörü olarak çalışan Taner Tunç ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde büro elemanı olarak çalışan Nazım Demirci, görevleri sırasında mesai mefrumu gözetmeden çalışarak görevlerini başarıyla yaptıkları için altın ile ödüle layık görüldüler.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçen yıl uyguladıkları bu ödül sistemini 2012 yılında da devam ettirme düşüncesinde olduklarını belirterek, personel arasında uygulanan bu sistemin çok olumlu olduğuna dikkat çekti.

Birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artırdığını belirten Başkan Karabalık, "Herkes işine daha bir istekle sarılarak başarılı çalışmalar sergilenmekte. Bu da halkımıza hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasında önemli bir faktör. Çalışanlarımızın bu istekli ve azimli çalışmalarını takdirle izlemekteyim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayın Personellerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement