Bahçelievler'de Okul Önlerinde Denetim Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Okul Önlerinde Denetim Yapıldı

Bahçelievler\'de Okul Önlerinde Denetim Yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler'deki Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde okul önlerinde denetim gerçekleştirdi. Şüpheli görülen araçlar durduruldu ve detaylı arama yapıldı. Sürücülerin üst araması ve GBT kontrolü de yapıldı. Veli Fatma Ivrak, denetimlerin daha sık yapılması gerektiğini belirtti.

28.12.2023 15:17
BAHÇELİEVLER'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerinde denetim yapıldı. Ekipler şüpheli bulunan araçlarda arama yaparken, sürücülerin GBT kontrolü de gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde okul önlerinde denetim gerçekleştirildi. Bahçelievler'deki Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar durduruldu. Durdurulan araçlar içerisinde detaylı arama yapılırken sürücülerin üst araması yaplırken ve sürücülerin GBT (Genel Bilgi Taraması) kontrolü de gerçekleştirildi.

Veli Fatma Ivrak, "Çok memnunuz, bence daha sık olması gereken birşey. Bu okul için çok mecburi birşey. Öğrenciler arasında tartışmalar oluyor. Daha sık yapılırsa denetimler gözleri korkar en azından" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement