Bakan Çağlayan'ın Eşi Adıyaman'ı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Bakan Çağlayan'ın Eşi Adıyaman'ı Gezdi

Bakan Çağlayan\'ın Eşi Adıyaman\'ı Gezdi

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan, Adıyaman'ı gezdi.

27.05.2012 19:56

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın eşi Songül Çağlayan, Adıyaman'ı gezdi.

Adıyaman eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zafer Ersoy'un eşi Hayriye Ersoy'un davetlisi olarak Adıyaman'a gelen Ekonomi Bakanı'nın Eşi Songül Çağlayan ve beraberindeki grup iş adamının eşi ile birlikte kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Çağlayan, ilk olarak Adıyaman Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci'den hakkında bilgiler aldı. Pere Antik kentini gezen Çağlayan ve beraberindekiler, daha sonra Adıyaman Müzesine geldi.

Songül Çağlayan, müze içerisinde her tarihi eserlere dikkatlice bakarak Müze Müdürü Fehmi Erarslan'dan bilgiler aldı. Songül Çağlayan ve beraberindekiler, daha sonra Adıyaman'ın Oturakçılar pazarını gezdi. Oturakçılar pazarı ve şehir merkezinde yapılan gezinin ardından Songül Çağlayan, Adıyaman Kilisesini gezerek bilgiler aldı.

3 gün boyunca Adıyaman'ı gezeceğini belirten Songül Çağlayan, "Adıyaman'a daha ilk gelişim, Adıyaman'ın genel görüntüsünü ve havasını da beğendim. Çok soğuktan geldik Ankara baya bi soğuktu. Görüntü olarak Adıyaman çok güzel. Vatandaşlarımız bizleri çok sıcak karşıladı. Her şeyi çok beğendik ama daha gezilecek birçok yerleri var" dedi.

Daha Sonra konuşan Hayriye Ersoy ise, "Burayı tanımak buradaki heyecanı enerji başka illere götürmek, kültür alışverişinde bulunmak amacıyla, böyle bir gezi düzenledik. Bu gezimizin adını Güneşe dokunmak olarak adlandırdık. Adıyaman'ın güneşe ne kadar yakın olduğunu ve dolayısıyla insanların ne kadar sıcak, enerjik olduğunu ifade etmek amacıyla gezimize böyle bir isim koyduk. Umarız ki konuklarımız Adıyaman'ı beğenir ve bu enerjiyi diğer illere taşırlar" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Songül Çağlayan, Tarihi Roma Çeşmesini gezdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Çağlayan'ın Eşi Adıyaman'ı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement