Bakırköy'de Ataya Saygı Spor Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'de Ataya Saygı Spor Şenliği Yapıldı

Bakırköy\'de Ataya Saygı Spor Şenliği Yapıldı

Bakırköy Belediyesi tarafından Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nde düzenlenen "Ataya Saygı Spor Şenliği"ne Bakırköylü 800 sporcu katıldı.

16.11.2016 13:47

Bakırköy ilçesi kadın futbol takımları karması ile Bakırköy Blediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Ahmet Akçan, Serhat Ulueren'in de aralarında bulunduğu ünlüler karmasından oluşan futbol takımının maçı da şenlik kapsamında gerçekleşti.

Büyük heyecana sahne olan şenliğe katılan sporculara Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, teşvik madalyası ve ay-yıldızlı tişört dağıttı.

Futbol, paletli yüzme, jimnastik, yüzme, tenis, satranç, buz pisti gösterileri, voleybol ve basketbol branşlarında yapılan müsabakalar sonrası kupa töreni de yapıldı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şenlikte yaptığı konuşmada şunları ifade etti: "Bizler Atamızı hüzünle değil O'na layık çocuklarımıza ve gençlerimize daha fazla hizmet ederek anıyoruz. Bu şenlikten tüm dünyaya bayrağımıza, Atamıza bağlılığımızı, birlik ve beraberliğe verdiğimiz önemiz mesajını veriyoruz. Ayrıca şu anda yaklaşık 3.000 Bakırköylü yurttaşımıza ücretsiz spor kursu veriyoruz. Başlattığımız"Bakırköy'de Spor Yapmayan Kalmayacak" projesi ile her gün daha çok Bakırköylüye hizmet vermeyi hedefliyoruz. Yeni, spor tesislerini de Bakırköy'e kazandıracağız."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırköy'de Ataya Saygı Spor Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement