Balıkesir'de Asayiş ve Trafik Uygulamalarında 8 Şüpheli ve 3 Uyuşturucu Taşıyıcısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Asayiş ve Trafik Uygulamalarında 8 Şüpheli ve 3 Uyuşturucu Taşıyıcısı Yakalandı

Balıkesir\'de Asayiş ve Trafik Uygulamalarında 8 Şüpheli ve 3 Uyuşturucu Taşıyıcısı Yakalandı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin düzenlediği asayiş ve trafik uygulamalarında, çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli ile üzerlerinden uyuşturucu çıkan 3 kişi gözaltına alındı. Uygulamalar sonucunda 93 araç sürücüsüne toplam 388 bin 125 lira idari para cezası kesildi ve 21 araç trafikten menedildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

05.04.2024 15:43  Güncelleme: 15:48

Balıkesir'de polis tarafından düzenlenen asayiş ve trafik uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli ile üzerinden uyuşturucu çıkan 3 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan kişilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 370 personelin katılımıyla asayiş, trafik ve huzur uygulaması yaptı.

Uygulamalar sırasında 2 bin 83 kişi sorgulanırken, 301 umuma açık yer, park, bahçe, meydan, alan, metruk yer kontrol edildi. Çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 8 şüpheli ile üzerinden uyuşturucu madde çıkan 3 kişi yakalandı.

Trafik denetimlerinde ise 93 araç sürücüsüne toplam 388 bin 125 lira idari para cezası kesildi, 21 araç trafikten menedildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Asayiş ve Trafik Uygulamalarında 8 Şüpheli ve 3 Uyuşturucu Taşıyıcısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement