Balıkesir'de İşçilerin Üzerine Çöken Sundurma Yaralanmaya Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de İşçilerin Üzerine Çöken Sundurma Yaralanmaya Neden Oldu

Balıkesir'de sokak yenileme çalışması için çalışan 2 işçinin üzerine çıktıkları bir şekerlemeci dükkanının önündeki sundurma çöktü. İşçiler yaralandı ve olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

04.05.2023 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR'de, 2 işçinin sokak yenileme çalışması için üzerine çıktıkları bir şekerlemeci dükkanının önündeki sundurma çöktü. İşçiler Abit Anıl Kabak'ın (35) ve Hasan Akan'ın (37) yaralandığı olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, saat 10.20'de Milli Kuvvetler Caddesi'nde meydana geldi. Bir şekerlemeci dükkanının önünde bulunan demir profilden yapılan sundurma, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin sokak yenileme çalışmaları kapsamında üzerine çıkan taşeron şirkette çalışan işçilerin ağırlığına dayanmayınca çöktü. İşçiler Abit Anıl Kabak ve Hasan Akan yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İşçiler, ambulansla Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. İşçilerin sundurmada çalıştıkları sırada düştüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)

Balıkesir\'de İşçilerin Üzerine Çöken Sundurma Yaralanmaya Neden Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de İşçilerin Üzerine Çöken Sundurma Yaralanmaya Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement