Bandırmaspor'da Kemal Kılıç Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da Kemal Kılıç Ayrıldı

Bandırmaspor\'da Kemal Kılıç Ayrıldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Basın Sözcüsü Yakup Ataş ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

29.09.2015 17:55

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Basın Sözcüsü Yakup Ataş ile birlikte ortak basın toplantısı düzenledi.

Başkan Erhan Elmastaş, "5 maçta 2'sini kazanırken 3'ü kaybettik. Alınan köyü sonuçların ardından teknik direktör Kemal Kılıç ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık" dedi.

ERTEKİN'DEN OLUMSUZ YANITR

Kemal Kılıç'ın istifasının ardından Balıkesirspor'un eski teknik direktörü İsmail Ertekin ile bir görüşme yaptıklarını açıklayan Elmastaş, "Ertekin'in bir üst ligde teknik direktörlük yapma gibi bir düşüncesinin olmasından dolayı kendisiyle uzlaşmaya varamadık. Teknik direktörü arayışlarımız devam ediyor. En geç 15 gün içerisinde takımın başına hedeflerimiz ev ilkelerimize uyan bir teknik direktörü getireceğiz" diye konuştu.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Bandırmaspor'un hedeflerinden her hangi sapma olmadığının altını çizen Elmastaş, "Liderle aramızdaki puan farkı 9 puan bir an önce kendimizi toparlayarak şampiyonluk iddiamızı sürdürmeliyiz. Bunun için takımın başına getireceğimiz teknik direktör bu beklentilerimize cevap verecek nitelikte biri olacaktır "ifadesini kullandı.

KOLAY PENALTIYA TEPKİ

Basın Sözcüsü Yakup Ataş'ta hakemlerin Bandırmaspor maçlarında kendileri aleyhine çok kolay penaltı verdiğini söyledi. Bu güne kadar oynanan 5 maçta takımları aleyhine 5 penaltının verildiğini açıklayan Ataş, "Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli müracaatlarımızı yapacağız. Bandırmaspor olarak sahada kazandıklarımız masa başında kaybetmek istemiyoruz. Federasyona yapacağımız müracaatta verilen penaltılarla ilgili görüntüleri de ulaştıracağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da Kemal Kılıç Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement