Bandırmaspor'da Kongrede Başkan Adayı Çıkmadı - Son Dakika
Güncel

Bandırmaspor'da Kongrede Başkan Adayı Çıkmadı

Bandırmaspor\'da Kongrede Başkan Adayı Çıkmadı

YENİ sezonda Spor Toto 2'nci Ligi'nde mücadele edecek olan Bandırmaspor'un bugün Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulunda başkan adayı çıkmadı.

30.05.2017 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YENİ sezonda Spor Toto 2'nci Ligi'nde mücadele edecek olan Bandırmaspor'un bugün Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulunda başkan adayı çıkmadı.

64 üyesi bulunan Bandırmaspor'da çoğunluk sağlanamayınca, kongre 29 Haziran tarihine ertelendi. Kongreye Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş'ın dışında kulübün 26 üyesi katıldı. Onursal Başkan Dursun Mirza, kongrenin iptalinden önce şunları söyledi:

"Bandırmaspor olarak hedeflerimiz var son 1,5 ayda 1.5 milyon para harcadık ancak 1 puanla ligde kalmayı elimizden kaçırdık. Şansızlığımızda vardı. Biz bu konuda itici güç olmaya çalıştık. İlk defa düşen takım biz değiliz. Bu lig öylesine kolay lig değilmiş. Çok farklı bir lig olduğunu tecrübe ettik. Herkes elini taşın altına koysun. Katkı yapamayacak bir başkanın gelmesi bir şey ifade etmez. Bundan önceki yönetimin de alacağı paralar var, kimsenin parası Bandırmaspor'da kalmaz. Sürekli gelir kaynakları için çalışmalarımız var. Teknik heyetle bir araya gelip transfere ve gidecek futbolculara karar vereceğiz. 1 hafta 10 gün içinde bir yönetim oluşur eskiler de onlara destek olur, seneye şampiyonluğa oynayacak takımı hep birlikte oluşturmuş oluruz. Bu kent Süper Lig'i hak ediyor. Onun alt yapısını oluşturmamız lazım."

- Bandırmabalıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmaspor'da Kongrede Başkan Adayı Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement