Bartın Valisi Bülent Savur Helallik İstedi - Son Dakika
Güncel

Bartın Valisi Bülent Savur Helallik İstedi

Bartın Valisi Bülent Savur Helallik İstedi

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur veda yemeğinde herkesle görüşerek helallik istedi.

16.05.2013 22:56

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur veda yemeğinde herkesle görüşerek helallik istedi.

Bartın'a 16 Ağustos 2012 yılında atanan ve 9 ay kentte görev yapan Bülent Savur, geçtiğimiz aylarda Saadet Partisi İl Başkanlığı'na yaptığı ziyaret sırasında binanın önünde il başkan yardımcısı tarafından karşılanmasına tepki göstermesiyle gündeme gelmişti. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan valinin tavrını doğru bulmadığını, gereğinin yapılacağını belirtmişti. Merkeze alınan Bartın Valisi Bülent Savur için bu akşam Grand Astra Otel'de veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Bartın Valisi Bülent Savur, Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Alaaddin Karsavuran, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, CHP ve MHP'li yöneticiler, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yemeğe Ak Parti ve Saadet Partisi teşkilatından katılan olmadı. Yemeğin öncesinde Regaib Kandili nedeniyle Ziyaiye Cami imamı Ahmet Seyis tarafından Kuran okundu.

Yemekte konuşan Vali Bülent Savur, "Benim için Bartın bir ilk, bundan sonrası olur mu onu cenab-ı Allah biliyor. İlkler de biliyorsunuz, her zaman kıymetlidir. Dolayısıyla olur olmaz onu bilmem, ama Bartın hep ilk olacak. Valilik müessesi içerisinde bir yere atanmak kadar, merkeze alınmakta çok doğal şeylerdir. Yani Bartın'a gelişim ne kadar doğalsa, gidişim de o kadar doğaldır" dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Savur helallik isteyerek, "Bu zaman zarfında istemeden gönül kırmış olabilirim. İstemeden hakkınızı çiğnemiş olabilirim. Böyle bir niyetim hiçbir zaman olmadı. Ama hep söylediğim bir şey var. Ben önce insan, yani önce yaradana kul, sonra kainatın efendisine ümmet, sonra valiyim. Bir insan sıfatımla hata etmiş olabilirim. Ama hatasız kul olmaz, sizleri incitmiş olabilirim. Hakkınızı yemiş olabilirim, bu anlamda da bu mübarek gecede helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Savur'a yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir tarafından kol saati Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ise plaket verdi. Yemeğin sonunda Savur herkesle görüşerek helallik istedi. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Valisi Bülent Savur Helallik İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement