Başbakan'dan Anons Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Başbakan'dan Anons Sürprizi

Başbakan\'dan Anons Sürprizi

Başbakan Erdoğan, Iğdır Havalimanı'nın açılışını yaptıktan sonra kuleye çıkarak yolculara seslendi.

14.07.2012 00:32  Güncelleme: 09:39

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın açılışını yaptığı Iğdır Havalimanı'na inen ilk yolcular güllerle karşılandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan, uzun zamandır Iğdırlıların büyük bir heyecan ile beklediği Iğdır Havalimanına inen ilk uçağının yolcuları bir ilk olmanın keyfiyetini yaşadılar.

Uçaktan inerken güller ile karşılanan ilk yolcu, 20 yıldır bu günü beklediğini, bugün bu mutlu anı yaşamak için Iğdır'a geldiğini söyledi. Mutluktan ağlamak istediğini, kendisinin bir iş kadının olduğunun söyleyen Sevim Madak, işi icabı her hafta Iğdır'a gelmek zorunda olduğunu, bu nedenle de bundan önceki yolculuklarında çok zorluk çektiğini, böyle bir imkanın sunulmasının kendisi için inanılmaz bir şey olduğunu, bu nedenle Başbakana ve emeği gecen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır Havalimanı'nın açılışını yaptıktan sonra kuleye çıkarak havalimanınına iniş Anadolujet uçağındaki yolculara seslendi.

Başbakan Erdoğan, yolculara şöyle seslendi :

"Anadolujet'in sevgili yolcuları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sizlere hitap ediyor. Iğdır Havaalanı'mızın açılışını az önce yaptık. Bildiğiniz gibi, 96 senesinde temeli atılan fakat bizim iki yıl kadar önce temelini atmak suretiyle 2 yılda bitirdiğimiz bu havaalanımızın, Iğdır'ımıza, Iğdırlılara, ülkemize, milletimize hayırlı olsun diyor sizlere de Iğdır'a hoşgeldiniz diyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'dan Anons Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement