Başkan Adayı Tahsin Tarhan "Kimseyi Ağlatmayacağız" - Son Dakika
Güncel

Başkan Adayı Tahsin Tarhan "Kimseyi Ağlatmayacağız"

Başkan Adayı Tahsin Tarhan "Kimseyi Ağlatmayacağız"

Tahsin Tarhan, CHP İzmit İlçe Başkan Adayı Sefa Sirmen ile birlikte önceki gün Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan esnafların sorunlarını dinledi

20.02.2014 15:23

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP İzmit İlçe Başkan Adayı Sefa Sirmen ile birlikte önceki gün Tavşantepe Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan esnafların sorunlarını dinledi. Tarhan,"Kimseyi ağlatmayacağız" dedi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, esnafın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek," Bizler sizin için iktidar olmak istiyoruz. 30 Mart'tan sonra inşallah sizlerin yüzünüzü güldüreceğiz. İki lokanta arasına çorba çeşmesi yapıp o esnafın işini engelliyorsun. Burada esnafı da kollamalısın. Ama esnafı düşünen yok. Bizim görevimiz herkese hizmet etmek .Birilerini güldürürken, diğerlerini ağlatmak bizim felsefemizde yok. Vergi Dairesinin bir eli esnafın cebinden hiç çıkmıyor. Her geçen gün sıkıntılar artıyor. Herkes borç batağına saplanmış durumda "dedi.

ÇİFTE STANDART YAPILIYOR

Sıkıntılarını anlatan mahalle esnafı,"AKP yönetimi çifte standart uyguluyor. Kendinden olmayanı dışlıyor. Bir bizim mahalleye bakın bir de diğer mahallelere. Burası rezil bir halde. Hiçbir hizmet yapılmıyor. En iyi hizmeti Yuvacık alıyor. Bizi AKP yönetimlerinden kurtarın. Bizlere değer verecek, sıkıntılarımıza el atacak yöneticiler istiyoruz. Sonuna kadar arkanızdayız. Sizleri destekliyoruz" dedi.

TAVŞANTEPE'YE SANAYİ SİTESİ

Tavşantepe'ye küçük sanayi sitesi kazandıracaklarını belirten Tarhan," Bende esnaflıktan gelen bir kardeşiniz olarak sizlerin sıkıntılarınızı yakından bilen biriyim .Müteahhitleri, rantçıları değil sizleri zengin etmek tek amacımız .Bizim ilk işimiz bu bölgeye küçük sanayi sitesi kazandırmak. Burada görüyoruz, bina altlarında zor şartlarda çalışılıyor." Şeklinde konuştu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Adayı Tahsin Tarhan 'Kimseyi Ağlatmayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement