Başkan Can'dan Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Can'dan Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Can\'dan Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, sorunları yerin de dinleyeceklerini, yerinde çözeceklerini söyledi.

08.05.2014 10:35  Güncelleme: 10:48

Büyükşehir yasasıyla köylükten mahalleye dönüşen mahallelere teşekkür ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Şevket Can'ı, vatandaşlar kurban keserek, çiçeklerle karşıladılar.

Sırasıyla Sucular, Ulaş, Çavdarlı, Meşelik; Beylice, Topaklı ve Takbaş mahallelerini ziyaret eden Başkan Can'a, MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bağrık ve bazı ilçe yöneticileri eşlik etti.

Vatandaşlara teşekkür eden Başkan Can, "Allah'a çok şükür sizlerin dualarıyla ve desteğiyle, Cenab-ı Allah'ın yardımıyla Tarsus Belediye Başkanlığı bizlere nasip oldu. Seçim süresi boyunca yaklaşık 15 aydır 45 mahallemize 129 köyümüze ve kapanan 5 beldemize ziyaretler yaptım ve sorunlarını çözmek için çalıştım. Bundan sonrada kapsama alanı ve nüfusu büyüyen ama geliri %50 oranında azalan belediyemizde mevcut yapıyı koruyarak sizlere, Tarsus'umuza ve mahalleye dönüşen bütün köylerimize daha güzel hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip etsin. Biz köylerimize teşekkür ziyaretine geldik. Seçimde sizlerin teveccühünüzü bizlerden yana kullanması vesilesiyle bize oy veren, vermeyen bütün arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Mahallelerin en büyük sorununun su olduğunu vurgulayan Başkan Can, çözüm için kolları sıvadıklarını ifade etti.

Başkan Can, "Tarsus'umuzda yaşayan dini, dili, ırkı, kökeni, memleketi ne olursa olsun ayrım gayrım yapmadan bütün mahallelerimize eşit bir şekilde aynı hizmetleri götüreceğiz. Muhtarlarımız sorunlarını bize tek tek iletiyor, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımızla el ele verip mahallelerimizin içme su problemlerini, sulama suyu problemlerini ve altyapı problemlerini çözmek için var gücümüzle çalışacağız. Aynı şekilde köy yolları ve asfaltlama çalışmaları için ne gerekiyorsa elimizden geldiği kadar yapmaya gayret göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Can, "Tarsus'ta şeffaf yönetim anlayışımızla bütün hemşehrilerimize hizmet etmek birinci görevimizdir. Bunu en güzel şekilde yapacağımıza inanmanızı istiyorum. İnşallah güzel günler bizleri bekliyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadesini kulandı.

Başkan Can'a gittiği mahallelerde vatandaşlar büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar kurban keserken, çiçekler sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Can'dan Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement