Başkan Erdem'den Necmi Tanyolaç'a Vefa Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Erdem'den Necmi Tanyolaç'a Vefa Ziyareti

Başkan Erdem\'den Necmi Tanyolaç\'a Vefa Ziyareti

Necmi Tanyolaç'ı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem huzurevinde ziyaret etti.

09.11.2012 09:23

Türk spor basınının zirve isimlerinden, duayen ve birçok spor yazarını yetiştiren Necmi TANYOLAÇ'ı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem huzurevinde ziyaret etti…

Türk spor basınının duayeni, Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanı Necmi Tanyolaç'ın yetiştirdiği gazetecilerin sayısı 100'ün üzerinde. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin kurucusu, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından olan Tanyolaç, mesleğe 1950'lerde başladı. Bugün ise İstanbul'da bir huzurevinde yaşıyor.

TÜRK SPORU NECMİ TANYOLAÇ İLE ÇIĞIR AÇTI

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: "Türk spor basınının üstatlarından değerli büyüğümüz, Necmi Tanyolaç Türk spor basınına getirdiği yeniliklerle, adeta, gazeteci ordusu yetiştirmiştir. Beyefendi kişiliğiyle ve ilkeli davranışlarıyla Türk spor basınında bir çığır açmış ve sonra gelen nesiller ondan aldıkları ilhamla spor basınında güzel hizmetler vermektedir. Biz sporda da sosyal hayatta da vefa duygusunun her zaman hakim olması gerektiği inancından hareketle Sayın Necmi Tanyolaç'ı ziyaret ettik. Bundan sonra da her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyor, Allah'tan sağlıklı ömürler diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Erdem'den Necmi Tanyolaç'a Vefa Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement