Başkan Hasan Can Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Hasan Can Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Katıldı

Başkan Hasan Can Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı, Çayırönü İlköğretim Okulu'nda eğitim sezonunun ilk günü nedeniyle düzenlendiği programa katıldı.

18.09.2012 12:36

Törende konuşan Başkan Hasan Can, yeni eğitim öğretim sisteminin herkese hayırlı olmasını diledi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eğitim sezonunun açılışı nedeniyle Çayırönü İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa katıldı. Okul salonunda düzenlenen programa Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, İlçe Emniyet Müdürü Adem Öztürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Çayırönü İlköğretim Okulu Müdürü Zekeriya Çiçek, birim müdürleri, muhtarlar, öğrenciler ve velileri katıldı.

KATKILARI İÇİN BAŞKAN HASAN CAN'A TEŞEKKÜR

Programda bir konuşma yapan Ümraniye İlçe Milli Eğitim Saadettin Gül, yeni eğitim öğretim yılının yeni bir sistemle başladığını belirterek yeni sistemin tüm eğitim ve öğretim camiasına hayırlı olmasını diledi. Konuşmasına Ümraniye Belediyesi'nin ilçedeki tüm eğitim faaliyetlerine büyük hizmet ve katkılar yaptığını söyleyerek devam eden Gül, Okul yapımlarından, mevcut okulların tadilat işlerine kadar her türlü eğitim ihtiyaçlarının Başkan Hasan Can tarafından özveriyle karşılandığını ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, katkılarından dolayı başkan Hasan Can'a teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

'EĞİTİM ALANINDA KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK'

Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ülkemizde yeni bir eğitim sistemine geçiş yapıldığını söyleyerek 4+4+4 sistemiyle birlikte öğrencilerin yeteneklerine uygun eğitim almasının sağlanacağını belirtti. Belediye olarak eğitim alanında yaptıkları faaliyet ve katkılara da değindi. İlçedeki eğitim faaliyetlerine bugüne kadar destek oldukları gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: 'Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Her yıl eğitim sezonu başında binlerce öğrenciye kırtasiye ve çanta yardımında bulunuyoruz. Yine öğrencilere belirli aralıklarla nakit eğitim yardımında bulunuyoruz. İlçedeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarını yaptırıyoruz. Sağlıklı bir yeni nesil için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Eğitim alanında yaptığımız katkılara artarak devam edecek. Siz sevgili çocuklar da başta anne ve babalarınız olmak üzere, eğitim noktasında fedakârlık yapanları önemsemeli ve bu fedakârlıkları unutmayarak derslerinize daha sıkı çalışmalısınız.' Başkan Hasan Can, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılının herkese hayırlı olmasını ve öğretim camiasına da başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

"BAŞARI İÇİN HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR"

Başkan Hasan Can'dan sonra kısa bir konuşma yapan Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek şunları söyledi"Ümraniye'de 107 bin öğrenci ve 5 bine yakın öğretmen görev alıyor. Yeni bir eğitim sistemine geçerken yaşanacak olan sorunları atlatabilmek için herkesin üzerine görevler düşüyor. Başarıyı yakalamak için öğrencilerden velilere kadar herkes görevlerini yerine getirmelidir." Konuşmasının sonunda Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek yeni eğitim ve öğretim yılında herkese başarılar diledi.

Program, okul öğrencilerinin çeşitli gösteriler sahnelemesinin ardından sona erdi.

ZABITA DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Yeni Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki tüm lise ve ilköğretim okullarının çevrelerinde bir dizi tedbirler aldı. Zabıta ekipleri, Ümraniye'nin her bölgesinde olduğu gibi okul çevrelerinde de seyyar satıcı, izinsiz esnaf teşebbüslerinin kaldırmak ve sonlandırmak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Ayrıca okul önlerinde trafik akışını sağlamak için yardımcı olan Ümraniye Zabıta ekipleri, öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarında yardımcı olarak öğrencilerin daha güvende olmasını sağlıyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Hasan Can Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement