Başkan Kadir Kara'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadir Kara'dan Anlamlı Ziyaretler

Başkan Kadir Kara\'dan Anlamlı Ziyaretler

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 12 Mayıs Anneler Gününde anlamlı iki ziyaret yaptı.

13.05.2013 14:18

Başkan Kara, iki şehit annesini evinde ziyaret ederek günlerini kutladı. İlk olarak Şehit Binbaşı Adil Karagöz'ün Yeni Mahalledeki baba ocağına giden Başkan Kadir Kara, şehit annesi Fatma Karagöz'ün elini öperek 'Anneler Gününü' kutladı. Anne Fatma Karagöz'e çeşitli hediyeler veren Başkan Kadir Kara, "Bizler sizlerin her zaman emrindeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Sizler için ne yapsak azdır. Allah sizlere hayırlı uzun ömürler versin. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü yürekten kutluyor, ellerinden öpüyorum."

Daha sonra ise Selimiye Mahallesinde oturan Şehit Piyade Astsubay Çavuş Ahmet Tıraş'ın annesi Seher Tıraş'ı evinde ziyaret eden Başkan Kadir Kara, şehit annesinin elini öperek hediyeler verdi.

Böyle bir günde hatırlanmanın çok güzel olduğunu söyleyen şehit anneleri gözyaşlarını tutamadılar. Başkan Kadir Kara'ya ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretlerde Başkan Kadir Kara'ya Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Durmuş Öksüz, MHP Osmaniye İl Başkan Yardımcısı Eyüp Yılmaz Taşkesen ve MHP Kadın Kolları Başkanı Selam Yücel eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kadir Kara'dan Anlamlı Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement