Başkan Selmanoğlu Belediye Çalışanları Be Halkla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu Belediye Çalışanları Be Halkla Bayramlaştı

Başkan Selmanoğlu Belediye Çalışanları Be Halkla Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman SELMANOĞLU, bayramın ikinci günü belediyenin nöbetçi birimlerinde görev yapan çalışanlar ile halkla bayramlaştı.

31.08.2011 23:19

Başkan SELMANOĞLU ilk olarak itfaiye, temizlik, fen işleri müdürlüğünün ilgili birimleri, su arıza, zabıta ve otobüs amirliğini ziyaret ederek burada çalışan işçilerle bayramlaştı.

Ramazan ayını büyük bir mutluluk içinde geçirdiklerini ifade eden Başkan SELMANOĞLU, bayramı da büyük bir sevgi ve hoşgörüyle yaşadıklarını belirtti. Can ve mal güvenliğini sağlayan itfaiye Müdürlüğünün büyük bir fedakârlıkla görevinin başında oğlunu kaydeden SELMANOĞLU şunları söyledi: " Yangınlara Türkiye standartlarından daha bir kısa süre içersinde müdahale etmektesiniz. Bu başarılarınızdan dolayı başta müdürümüz İbrahim Başgün olmak üzere tüm itfaiye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

İtfaiye müdürlüğündeki bayramlaşmanın ardından sırasıyla Temizlik, Su Arıza, Kanalizasyon, Destek Hizmetleri, Zabıta ve otobüs amirliğini ziyaret eden Başkan SELMANOĞLU bu birimlerde görev yapan personelle tek tek bayramlaştı.

Öğretmenevinde gerçekleştirilen Ak Parti bayramlaşmasının ardından Belediye Binasına geçen Başkan SELMANOĞLU, Kültür ve Kongre Merkezi'nde tüm çalışanlar, vatandaş ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine Ak Parti milletvekilleri, Ak parti İl Başkanı Mahir Sönmez, Merkez ilçe Başkanı Kadir NOZOĞLU, Belediye Meclis üyeleri, İl genel meclisi üyeleri, belediye personeli ile basın mensupları katıldı.

Gerek mimarisi gerekse konumu dolayısıyla Türkiye'de örnek bir hizmet binası olan Elazığ Belediyesi'nin yeni binasında ilk kez hemşerilerimizle bayramlaşma töreni gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan SELMANOĞLU, bayramın hoşgörü ve saygı iklimin sürekli olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu Belediye Çalışanları Be Halkla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement