Başkan Üzülmez'den Avluburun Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez'den Avluburun Çıkarması

Başkan Üzülmez\'den Avluburun Çıkarması

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Avluburun Mahallesi'nde yapılan çalışmaları incelerken, hemşehrileriylede hasbihal etti.

06.12.2017 08:55

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun mesaisinden zaman ayırarak Avluburun Mahallesi'nde yapılan çalışmaları, bizzat yerinde inceleyerek istek ve talepleri istişare etti. Başkan Üzülmez, Avluburun'da yaşayan hemşehrilerini evinde ziyaret ederek misafir oldu. Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez'in bu ziyareti esnasında AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve Avluburun Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol eşlik etti.

İNCELEME YAPTILAR

Başkan Üzülmez ve beraberindeki heyet Avluburun Merkez Cami avlusunda hemşehrileriyle sohbet etti. Avlıda vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Üzülmez, gereken talimatları verdi. Avluburun Mahallesi içerisinde incelemelerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kocaman'a Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Akyol tarafından bilgi verildi.

HASTA ZİYARETİ

Başkan Üzülmez ve beraberindekiler daha sonra Hasan Sağdıç'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Alzheimer hastası Necat Sevim'i ziyaret ederek acil şifalar dileğinde bulundular.

UMRE ZİYARETİ

Başkan Üzülmez, İlçe Başkanı Kocaman ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Özdemir Umre vazifesini yerine getiren Avluburun Mahalle sakinlerinden Hasibe İşcan, Cevriye Albeni, Galip Sağlam, Selime Çakar, İbrahim Akyol, Kerim Akyol, Necmettin Kuşku, Ahmet Ay, Hüseyin Akyol ve ailelerini de ziyaret ettiler. Ziyaretlerde hurma ve zemzem suyu ikram edilirken, Başkan Üzülmez Allah kabul etsin dileğinde bulundu.

HASİBE İŞCAN - Avluburun Mahallesi sakinlerinden Hasibe İşcan ve torununu umre dönüşü Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ve ilçe yöneticileri ziyaret etti.

HASAN SAĞDIÇ – Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir ile birlikte Avluburun Mahallesi sakinlerimizden Hasan Sağdıç'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

CEVRİYE ALBENİ- Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Kocaman ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Özdemir ile birlikte Umre vasifesini yerine getiren Avluburun Mahallesi sakinlerinden Cevriye Albeni'yi ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez'den Avluburun Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement