Bayrampaşa'da iki otobüs çarpıştı, kaza anı güvenlik kamerasında - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa'da iki otobüs çarpıştı, kaza anı güvenlik kamerasında

Bayrampaşa\'da iki otobüs çarpıştı, kaza anı güvenlik kamerasında

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında iki otobüsün çarpıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada Muş seferini yapmak için hareket halinde olan otobüsün muavini yaralandı. Yaralanan muavin hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri şoförleri ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

31.01.2024 10:24  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYRAMPAŞA 15 Temmuz Demokrasi Otogarında iki otobüsün çarpıştığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarında dün saat 11.15 sıralarında iki otobüs çarpıştı. 17 AEJ 934 plakalı otobüs şoförü perondan çıkmak için geri manevra yaptığı sırada içerisinde yolcuları olan ve Muş'a gitmek için otogar içerisinde seyir halinde olan başka bir otobüse çarptı. Kazada Muş seferini yapmak için hareket halinde olan otobüsün muavini yaralandı. Yaralanan muavin ambulansla hastaneye kaldırılırken polis ekipleri iki şoförü de ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Muş yolcuları olay yerine gelen başka bir otobüse bindirilerek yoluna devam ederken, kazaya karışan iki otobüste de hasar meydana geldi.

KAZA ANI KAMERADA

İki otobüsün çarpıştığı ana ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Perondan yolcuları ile birlikte geri manevra yapan otobüse başka bir otobüsün çarpması saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bazı yolcuların çarpma anında sağa sola savrulduğu da görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa'da iki otobüs çarpıştı, kaza anı güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement