Bedriye Hülya'ya Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü - Son Dakika
Güncel

Bedriye Hülya'ya Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü

Bedriye Hülya\'ya Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından geçtiğimiz günlerde 2.'si gerçekleşen törende "Girişimcilik Ödülleri" sahiplerini buldu.

18.12.2012 14:23

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu'ndan Bedriye Hülya'ya Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu, Türkiye'de sadece kadınlara franchise veren ve bugüne kadar 250'den fazla kadına girişimci olma şansı tanıyan, spor ve yaşam merkezi b-fit'in kurucu ortağı Bedriye Hülya'yı 2012 yılının kadın girişimcisi seçti.

Üyeler tarafından hazırlanan ve kapalı oy sistemi ile gerçekleşen anketlerde, Bedriye Hülya % 69,9 oy alarak 2012 yılı kadın girişimcisi ödülüne layık görüldü.

b-fit kurucu ortağı Bedriye Hülya, ödül töreninde yaptığı konuşmada: "Bu ödül için çok teşekkür ediyorum ancak böyle ödüllerin olmaması için çalışıyoruz. Kadın ya da erkek fark etmiyor, girişimci olunca kafalarımız üç aşağı beş yukarı aynı çalışıyor. Girişimciyi "kadın girişimci" diye ayırmak, kadını zayıf gösteriyor. Hülya sözlerini " Ben tek başıma bir hiçim. Eğer Türkiye'de 240 kadın girişimcimiz, 150 bin kadın üyemiz, 525 kadın çalışanımız olmasa ben bugün burada olmayacak ve ödül almayacaktım. Kendilerine teşekkür ediyorum" diyerek tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedriye Hülya'ya Yılın Kadın Girişimcisi Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement