Belediye Başkanı Kadırhan Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Kadırhan Mazbatasını Aldı

Belediye Başkanı Kadırhan Mazbatasını Aldı

Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan mazbatasını aldı.

07.04.2014 15:46  Güncelleme: 14:10

Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde konuşan İl Seçim Kurulu Başkanı Şaban Güven, Şırnak'ta seçimlerde herhangi bir olayla karşılaşılmadığı için tüm adalara tüm yarışan partilere seçime giren bağımsız adaylara teşekkür etti. Güven,"İnşallah kazanan Şırnak olmuştur. Şırnak halkı kazanmıştır, hepinize hayırlı uğurlu olması diliyorum"dedi.

Mazbatası alan Şırnak Belediye Başkanı ve eş Başkan Özlem Onuk, Şırnak Belediye bahçesinde eski Belediye Başkan Vekilli Faik Saltan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Personelle tokalaşmanın ardından Belediye Başkanlık makamına geçerek burada Belediye Eski Başkan Vekili Faik Saltan, çiçek takdim ederek "Bugüne kadar yaptığımız hizmet yarışı bayrağını yeni başkan Serhat Kadırhan'a teslim ediyorum. Bundan sonra hizmeti en iyi şekilde yapacağına inanıyor kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Kadırhan da "Bugünden sonra hizmet seferberliğine başlıyoruz. 5 yılımızı hizmetle geçireceğiz. Seçim çalışmasında çalışma yürüten tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kedilerine başarılar diliyorum. Yapacağımız ilk icraat halk toplantısı olacak""dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Kadırhan Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement