Belediye Korosu'ndan Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Belediye Korosu'ndan Müzik Ziyafeti

Belediye Korosu\'ndan Müzik Ziyafeti

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Musiki Derneği tarafından hazırlanan müzik gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

04.05.2018 11:08

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Belediye Musiki Derneği tarafından hazırlanan müzik gecesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Jandarma Binbaşı Sayit Bayramoğlu, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı İbrahim Erşil, Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan, Musiki Derneği Başkanı Naci Koçak ve Protokol Üyelerini eşleri ile çok sayıda müzik sever katıldı. Belediye Yeni Düğün salonunda gerçekleştirilen müzik gecesi, Şef Volkan Aydın yönetiminde hüzzam faslı ile başladı, solo ve koro türkülerin söylendiği ikinci bölüme vatandaşlar da eşlik ederek gönüllerince eğlendiler.

Simav Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Naci Koçak, Bu etkinliği geleneksel olarak her yıl düzenlediklerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Sosyal ve kültürel değerlerimize sahip çıkıyoruz. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Musiki Derneği üyelerine, saz ekibi ile korist ve solistlerine teşekkür ediyorum" dedi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Korosu'ndan Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement