Belgrad Ormanı'nın Patikaları Geyik ve Bambi Koşucularını Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Belgrad Ormanı'nın Patikaları Geyik ve Bambi Koşucularını Ağırladı

Belgrad Ormanı\'nın Patikaları Geyik ve Bambi Koşucularını Ağırladı

Macera Akademisi/Macera Race Setter tarafından ASICS sponsorluğunda düzenlenen Geyik Koşuları'nın ikincisi, 16 Mart'ta Belgrad Ormanı'nda 511 koşucunun katılımıyla gerçekleştirildi.

18.03.2014 08:42

Belgrad Ormanı'nın vadi ve tepeleri arasında nefes zorlayan tırmanışlardan sonra nabız düzelten, kimi zaman kaygan ama her zaman sağlam basmayı gerektiren, sürpriz manzaralı, ıslak havalarda çamurlu 4, 14 ve 28 k parkurlarında gerçekleştirilen Geyik Koşu'su havanın yağmurlu olmasına rağmen kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi. Asics Türkiye Pazarlama Müdürü Hande Güler, gerçekleştirilen Geyik Koşusu ile ilgili olarak görüşlerini belirtti ve 'Asics olarak bu yıl ikincisine destek verdiğimiz Geyik Koşusu ile bu serinin 5'inci koşusunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. 4-6, 7-9 ve 9-12 yaş arasındaki 50'ye yakın genç koşucunun Bambi Koşusu'na katılım göstermesine ek olarak, toplamda xxx koşucu Belgrad Ormanı'nın patikalarını tırmanarak parkurları tamamladı. Asics olarak her zaman doğada spor yapmayı desteklememizin yanı sıra patika koşusunu her yaştan sporcuya yayarak teşvik etmeye devam edeceğiz' dedi.

16 Mart sabahı Body Arts Pilates Studio eğitmenleri tarafından ısınma hareketleriyle koşuya hazırlanan sporcular, yarıştan sonra aynı eğitmenler tarafından esneme hareketleriyle etkinliği tamamladılar. Her yaştan sporcuya doğal ve eğlenceli bir deneyim yaşatan ve Asics sponsorluğunda gerçekleştirilen Geyik Koşularının üçüncüsü 19 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belgrad Ormanı'nın Patikaları Geyik ve Bambi Koşucularını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement