Beşiktaş Belediyesi'nden Ramazan'da Evlerine Yetişemeyenlere 'Çorba Çeşmesi' - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Belediyesi'nden Ramazan'da Evlerine Yetişemeyenlere 'Çorba Çeşmesi'

Beşiktaş Belediyesi\'nden Ramazan\'da Evlerine Yetişemeyenlere \'Çorba Çeşmesi\'

Beşiktaş Belediyesi Ramazan ayında evlerine yetişemeyen vatandaşlar için ulaşımın yoğun olduğu noktalara ‘çorba çeşmesi’ kurdu.

30.06.2014 13:34

Beşiktaş Belediyesi Ramazan ayında evlerine yetişemeyen vatandaşlar için ulaşımın yoğun olduğu noktalara 'çorba çeşmesi' kurdu.

Beşiktaş Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin çok sayıda noktasında gerçekleştirdiği iftar ve ramazan etkinlikleri ile vatandaştan tam not aldı. Ramazan boyu 3 ayrı noktada kurulan çadırlarda Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, vatandaşlarla bizzat kendisi ilgileniyor. Bu kapsamda, Barbaros Meydanı'nda vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için özel bir çadır kuruldu. Ortaköy Meydanı'nda ise kurulan masalarda vatandaşlar boğaz manzarası eşliğinde iftar yapabiliyor. İftar sonrasında ise meydanda kurulan sahnede orta oyunları, tiyatrolar gibi çeşitli Ramazan eğlenceleri de Beşiktaşlılar tarafından büyük beğeni topluyor.

EVLERİNE YETİŞEMEYENLERE 'ÇORBA ÇEŞMESİ'

Beşiktaş Belediyesi, bu yıl ilk defa gerçekleştirilen bir uygulamayla Zincirlikuyu Metrobüs çıkışı, Levent Metro çıkışı ve Barbaros Meydanı'na yerleştirilen çorba çeşmeleri ile evlerine yetişemeyen vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Beşiktaş Belediyesi ayrıca 9 Temmuz'dan itibaren sırayla Beşiktaş'ın her mahallesinde sokak iftarı düzenleyecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi'nden Ramazan'da Evlerine Yetişemeyenlere 'Çorba Çeşmesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement