Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Yöneticiler Emniyet'te - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Yöneticiler Emniyet'te

Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Yöneticiler Emniyet\'te

Haber-Kamera.Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından taraftar gruplarına yönelik geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonun ardından bazı yöneticiler ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

08.10.2013 16:29

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz,

" Hiçbir taraftar grubuna ya da taraftara bedava bilet vermedik"

Haber-Kamera: Habip ATAM - İSTANBUL DHA

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından taraftar gruplarına yönelik geçtiğimiz hafta düzenlenen operasyonun ardından bazı yöneticiler ifade vermek için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Fenerbahçeli yöneticiler Ömer Temelli ve Yalçın Haker ile Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse ve Metin Albayrak bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade veren Yalçın Kaya Yılmaz çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yılmaz, emniyette kendilerine taraftarlara bedava bilet verilmesiyle ilgili soru sorulduğunu dile getirerek, hiçbir taraftar grubuna ya da taraftara bedava bilet vermediklerini söyledi. Yalçın Kaya Yılmaz, bedava bilet verilmemesi konusunda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kesin talimatı olduğunu da belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli Yöneticiler Emniyet'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement