Beşir Derneği Muş'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetlerini sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Beşir Derneği Muş'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetlerini sürdürüyor

Beşir Derneği Muş\'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetlerini sürdürüyor

Beşir Derneği, Muş'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek, ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli alanda çalışıyor. İş insanlarının yardımlarını ihtiyaç sahiplere ulaştırmaya talip olduklarını belirten dernek temsilcisi, yardım severlere de çağrıda bulundu.

03.09.2023 15:21

Beşir Derneği, Muş'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Beşir Derneği İl Temsilcisi Mehmet Şah Sümer, ihtiyaç sahibi ve depremzede ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli alanda çalıştıklarını belirtti.

Dernek olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceklerini dile getiren Sümer, "Dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelere her ay olduğu gibi bu ay da yardımda bulunduk. Sadece ramazan ayı ve Kurban Bayramı'nda değil tüm yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dernek olarak yardım severlere de çağrıda bulunduk. Her gün yeni hikayelere ve dramlara şahit oluyoruz. Gördüğümüz manzara ve anlatılan hikayeleri dinlediğimiz zaman daha çok çalışmamız gerektiğini biliyor ve bu sorumlulukla gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Sümer, iş insanlarının yardımlarını ihtiyaç sahiplere ulaştırmaya talip olduklarını aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşir Derneği Muş'taki depremzede ve ihtiyaç sahiplerine yardım faaliyetlerini sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement