Beü'de "19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası" Şenlikleri - Son Dakika
Güncel

Beü'de "19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası" Şenlikleri

Beü\'de "19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası" Şenlikleri

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ), sanatçı Haluk Levent konser verdi.

11.05.2013 00:17

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ), sanatçı Haluk Levent konser verdi.

BEÜ'de 6-11 Mayıs'ta düzenlenen "19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında sanatçı Levent, üniversite yerleşkesinde konser verdi.

Konsere yoğun ilgi gösteren öğrenciler ve vatandaşlar, şarkılar eşliğinde dans ederek, eğlendi.

Haluk Levent, sahneden birkaç kişinin tartıştığını görmesi üzerine "Buradaki arkadaşların sıradan bir kavgasına tanık olmak beni çok üzüyor. Rica ediyorum dostlarımdan. Hadi öpüşün bakalım. Tamam mı. Kavga edenler barışsın. Çünkü dünyada başka bir kavga var. Kavgaların bitmemesi bizi çok üzüyor. Bir an önce barış olsun" dedi.

Bunun üzerine sanatçı Levent, Arapça, "Filistin" şarkısını söyledi.

Bu arada konserin devam ettiği sırada BEÜ Matematik Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Gümüş (26), seyirciye dönerek büyük bir sürpriz yapacağını belirtti.

Sahne önünde bekleyen kız arkadaşı Hilal Ergin'i sahneye çağırdı. Sahneye çıkan genç kızın şaşkın olduğu görülürken Gümüş, Ergin'e dönerek evlenme teklifinde bulundu.

Sanatçı Levent de, evlilik teklifinin ardından çiftin sahneden inmemesini ve söylediği şarkı eşliğinde dans etmelerini istedi.

Levent, söylediği şarkının ardından Ergin'e, "evlenme teklifinin cevabını duyamadık" demesi üzerine genç kız, "Gümüş'e bana öyle bir evlenme teklif et ki evet diyeyim. Bana evet dedirt dedim. Beni şaşırttı. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Aşkıma çok teşekkür ediyorum. Ömür boyu evet diyorum" diye konuştu.

Alanı dolduran öğrenciler ise yaşanan olayı alkışladı. - ZONGULDAK

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beü'de '19. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası' Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement