Ankara'da evde çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ankara'da evde çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Suriyeli bir ailenin yaşadığı müstakil evde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaşlarının 3, 6 ve 7 olduğu öğrenilen çocukları kurtarmak için zamana karşı yarıştı. Eve giren bir itfaiyeci, dumandan etkilenen 3 çocuğu dışarı çıkarmayı başardı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan biri, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki çocuğun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

25.03.2024 15:59  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, müstakil evde çıkan yangından itfaiye ekiplerince kurtarılarak hastaneye kaldırılan 3 çocuktan biri yaşamını yitirdi.

Hacıkara Mahallesi Eski Madadın Sokak'ta, Suriyeli bir ailenin ikamet ettiği müstakil evde, sobadan kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti

PENCEREDEN İÇERİ GİREN İTFAİYECİ, ÇOCUKLARI DIŞARI ÇIKARDI

İtfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken, bir yandan da evde bulunan 3, 6 ve 7 yaşında oldukları öğrenilen çocukları kurtarmaya çalıştı. Pencereye dayanan merdivenden içeri giren itfaiyeci, içerideki dumandan etkilenen 3 çocuğu dışarı çıkarmayı başardı.

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti

6 YAŞINDAKİ MUHAMMED HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince Beypazarı Devlet Hastanesine kaldırılan çocuklardan 6 yaşındaki Muhammed'in kurtarılamadığı öğrenildi. Diğer iki çocuğun ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Beypazarı'nda çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti
Ankara\'da evde çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da evde çıkan yangında 3 çocuktan biri hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement