Bilecik Hayırsever İşadamından Engelli Derneğine Yer Tahsisi - Son Dakika
Güncel

Bilecik Hayırsever İşadamından Engelli Derneğine Yer Tahsisi

Hayırsever işadamından engelli derneğine yer tahsisiBİLECİK'te tepelik alanda bulunduğu için engellilerin gidemediği 'Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği'ne hayırsever işadamı Ramazan Kurtulmuş yardım elini uzattı.

02.11.2017 21:19

Hayırsever işadamından engelli derneğine yer tahsisi

BİLECİK'te tepelik alanda bulunduğu için engellilerin gidemediği 'Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği'ne hayırsever işadamı Ramazan Kurtulmuş yardım elini uzattı. Kurtulmuş, kent merkezindeki bir pasajda bulunan kendisine ait büroyu engelliler derneğine tahsis etti.

Bilecik'te 2014 yılında kurulan Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği, engellilere yönelik çeşitli faaliyetlerde bulundu. Kent merkezindeki bir iş merkezinde bulunan dernek yöneticileri kirayı ödemede sıkıntı çekmeye başladı. 60 üyeli Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, ekonomik sıkıntı nedeniyle geçen yıl kent merkezindeki derneği Refik Öztürk Caddesi'ndeki bulunan evinin bodrumuna taşıdı. Şeyh Edebali Türbesi'ne giden yol üzerindeki tepelik alanda bulunan dernek binasına merdiven basamaklarını kullanarak çıkıldığını için bedensel engellilerin buraya gitmeleri imkansızlaştı. Bilecikli hayırsever işadamı Ramazan Kurtulmuş, İstiklal Mahallesi Ali Rıza Özkay Caddesi'ndeki Kurtulmuşlar Pasajı'nın bodrum katında bulunan kendisine ait büroyu Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği'ne tahsis etti. Kurtulmuş, dernek yetkililerinden kira almayacağını belirtti. Derneği hayırsever işadamının tahsis ettiği büroya taşıyan Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş, "Yeni dernek binasının olduğu binada asansör var. Bedensel engelli üyelerimiz artık derneğimize rahatlıkla gelebilecekler. Hayırsever işadamı Ramazan Kurtulmuş'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Bilecik Hayırsever İşadamından Engelli Derneğine Yer Tahsisi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilecik Hayırsever İşadamından Engelli Derneğine Yer Tahsisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement