Bilecik'te Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Kaza: 2 Yaralı

Bilecik\'te Kaza: 2 Yaralı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, polis gece yarısı elinde süpürgeyle cam kırıklarını temizledi.

20.11.2015 14:05

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, polis gece yarısı elinde süpürgeyle cam kırıklarını temizledi.

Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Edebali Caddesi'nde Özgür Eker yönetimindeki 11 ER 045 plakalı motosiklet, Mustafa Uçar yönetimindeki 11 EE 722 plakalı otomobilin sağ kapısına çarptı. Özgür Eker kafasındaki kaskın otomobilin camına çarpması sonucu yaralandı. Kaskın önünde bulunan koruyucu camın otomobilin içine düşmesi sonucu yüzünde kesikler ve ayağında kırık oluşan Özgür Eker, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Mustafa Uçar da kırılan camların yüzüne sıçraması sonucu yaralanırken, polis ekipleri tarafından alkol muayenesi yapılan Uçar da 112 ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü.

Öte yandan, bir polis memuru, başka bir kazaya neden olmaması için çevredeki bir kahveden aldığı süpürge ile cam kırıklarını ve motosikletten düşen parçaları temizlemesi oldu. Ön tekeri kopan ve kullanılamaz hale gelen motosikletin ruhsat sahibi bulunarak olay yerinden çektirildi.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement