Bingöl'ü Sallayan 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Kamerada - Son Dakika
Güncel

Bingöl'ü Sallayan 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Kamerada

Bingöl\'ü Sallayan 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Kamerada

Bingöl'de depreme teravih namazında yakalanan vatandaşlar panik yaşadı. Bir vatandaş "selam vermeden kaçtık" dedi. Deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı.

11.06.2016 02:04  Güncelleme: 08:33

Merkez üssü Bingöl'e 20 kilometre mesafede bulunan Ilıcalar Beldesi ölün 4.5 büyüklüğündeki deprem halk arasında paniğe neden olurken, beldede cami ve bir evde hafif hasara yol açtı.

HAFİF HASARA NEDEN OLDU

Merkez üssü Bingöl'e 20 kilometre mesafede bulunan Ilıcalar Beldesi ölün 4.5 büyüklüğündeki deprem halk arasında paniğe neden olurken, beldede cami ve bir evde hafif hasara yol açtı. Depreminden ardından Bingöl Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'ne (UMKE) ait iki tim, beldeye giderek incelemelerde bulundu. Yapılan ilk incelemelerde belde cami ile bir evde hafif hasar meydana geldiği belirlendi.


DEPREME TERAVİH NAMAZINDA YAKALANDILAR

Depreme Ilıcalar Camisi'nde teravih namazında yakalanan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadıklarını dile getirerek, sarsıntı ile camı dışına çıktılarını söyledi. Konuşan bir vatandaş, "2. rekattaydık. öyle bir salladı ki hala dizlerim titriyor. Selam vermeden kaçtık" dedi.


KADINLAR SECCADELERİ BIRAKIP KAÇTI

Caminin kolonları ve duvarlarında çatlaklara neden olan deprem sırasında, üst katta bulunan kadınların ise seccade ve tespihlerini bırakarak panikle dışarıya kaçtığı belirtildi.


DEPREM ANI KAMERALARA YANSIDI

Ilıcalar Bedesi'nde bunan bir işyerinde, deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği görüntülerde, Barış Korkut'a ait işyerindeki ürünler, raflardan yerlere saçıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'ü Sallayan 4.5 Büyüklüğündeki Deprem Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • demokratçı: AKP sayesinde ülkede ne adalet kaldı ne huzur,yalan dolandırıcı,mafya,adam kayırma,sahtekarlık,hile,ikiyüzlülük,ahlak çöküntüsü,masum insanlara zulüm...sonunu siz düşünün 4 7 Yanıtla
  • demokratçı: ne adalet kaldı ne ahlak dürüst olmayan toplumun başına felaket müstehak. 3 0 Yanıtla
  • Zulüm: Allah uyarıyor anlayana geçen de de Bursa sallandı insanlığa yapılan zulümler devam ederse bir şekilde cezalandırılir insanlar çünkü iyiye iyi kötüye kötü diyen yok öyle olunca da gayretullaha dokunur elbet. Zulüm ile abad olanın sonu berbat olur 0 0 Yanıtla

Advertisement