Birecik'te Çifte Cinayet Şüphelisi 11 Kişi Serbest Kaldı - Son Dakika
Güncel

Birecik'te Çifte Cinayet Şüphelisi 11 Kişi Serbest Kaldı

Birecik\'te Çifte Cinayet Şüphelisi 11 Kişi Serbest Kaldı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde, 16 ay önce evlerinde tabancayla öldürüldükten sonra benzin dökülerek yakılan Zühre ve Osman Çiçek çifti cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 1'i kadın 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

08.03.2016 19:17

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde, 16 ay önce evlerinde tabancayla öldürüldükten sonra benzin dökülerek yakılan Zühre ve Osman Çiçek çifti cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 1'i kadın 11 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Birecik'in Saha Mahallesi'nde 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen olayda, evlerinde tabancayla vurulduktan sonra üzerlerine benzin dökülerek yakılan özel güvenlik görevlisi 45 yaşındaki Osman ile eşi 40 yaşındaki Zühre Çiçek'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada geçen Cuma günü 1'i kadın 11 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulaması tamamlanan şüpheliler Bayram B., Mustafa B., Cüneyt B., Mehmet B., Müslüm K., Halil B., İlhami K., Döne Ç., Erkan Ş., İftali B. ve İbrahim K. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Birecik Adliyesi'ne sevk edildi. Çifte cinayet şüphelisi olarak mahkemeye çıkarılan Bayram B., Mustafa B. ve Cüneyt B. adli kontrol uygulaması kapsamında serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler ise mahkemece serbest bırakıldı.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Birecik'te Çifte Cinayet Şüphelisi 11 Kişi Serbest Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement