BİRKONFED Konfederasyonu Basın Açıklaması - Son Dakika
Güncel

BİRKONFED Konfederasyonu Basın Açıklaması

BİRKONFED Konfederasyonu Basın Açıklaması

Türkiye'nin tanınmış iş kadınları, iş adamları ve STK'ları bir araya gelerek Birleştirici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) çatısı altında birleşti.

26.10.2015 16:03  Güncelleme: 16:04

Resmi süreci tamamlayan BİRKONFED Genel Başkan Osman Ünsal başkanlığında çalışmalarına başladı. BİRKONFED Türkiye'nin gündemini yakından takip eden bir yapıda olacak. Türkiye'nin 81 ilinde ve yurt dışında temsilcilikler açmayı planlayan BİRKONFED ekonomi zirvelerinin yanı sıra akademik çalışmalarda yapacak.

Genel Başkan Osman Ünsal BİRKONFED ile ilgili şunları söyledi:" Konfederasyonumuz Türkiye'nin her sorunuyla yakından ilgilenecek. Çok değerli işadamları, hukukçular, siyasetçiler, federasyonlar ve akademisyenler konfederasyonumuzda yer aldılar. Kısa süre içerisinde yurtiçinde ve yurtdışında yapacağımız etkinlikler, kalkınma projeleri, ekonomi zirveleri ve sosyal çalışmalarla dikkat çekeceğiz. Ülke ekonomimize katkı sağlayacak çalışmalara imza atmaya hazırlanıyoruz. BİRKONFED Türkiye'ye sahip çıkan bir çizgide olacaktır" dedi. BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın M.Mehdi EKER'E konfederasyon olarak 28 Ekim sabahı kahvaltı programı duzenleyeceklerini söyledi.

Kahvaltıya çok sayıda STK temsilcilerinin ve iş dünyasının önemli isimlerinin de katılacağını bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BİRKONFED Konfederasyonu Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement